gzdehlal-36 Esra_4774 bizim de Nisan gibi olucak inşallah benim doğum günüm 15 Nisan o gün gelmesini çok istiyorum oğluşumun 🥹 20+6 yız geçen hafta 350 gr demişti kilosu nasıl hiç bilmiyorum 😊
Esra_4774 Rumeysaaa67 üzülmüyorum çok şükür Rabbim’e veren de O alan da haşa bize şükretmek düşer hayirlilarin en hayırlısını O bilir Rabbim bizi daha büyük acılardan korusun canım benim 🤲🥰
nisanne 21+3 teyiz cinsiyet iki doktor kesin olmamakla beraber kız dedi yarın detaylı ultrason var inşallah öğrenirim bende
Yenihamis1357 Esra_4774 sağlıkla doğmayı nasip etsin Allah hepsine benimkide 450 civarı 🙏😇insan kıyaslamak değil de Merk ediyor bu dönemde 😌
Esra_4774 Yenihamis1357 tabi ki insan diyor acaba yeteri kadar yiyor muyum bebeğim gelişiyor mu büyüyor mu çok iyi anlıyorum sizi 400 bişey demisti o anki heycanla inan ki bende unuttum iyi bebeğin kilosu boyu haftasına gününe göre dedi canım Rabbim bebeklerimizi korusun 🤲🥰
aslhnkrts9 Esra_4774 ben hep çikolata yiyip gidiyorum kontrole aşırı hareket ettiği için net bişey demiyo devlette ki ilk baştan beri kız diyo özelde ki tam tersi erkek bi de asla net pozisyonda yakalamıyorlar
Esra_4774 aslhnkrts9 aaa ciddi misin ya bence çikolata yeme çünkü pozisyonu uygunsa çok hareket etmesine gerek yok
aslhnkrts9 Esra_4774 evet göstersin hareket etsin diye bütün tuşlara basıyordum 😂 detaylıya yemeden gidicem biraz daha büyüdüğü için tam netleşir diye düşünüyorum bakalım 🤔
ilkgozagrim__ 20 hafta havuç 🥕 olduk bugün nisan 18 en geç diye düşünüyorum sizce ne zaman olur doğum
Negif 19+1 İkiz gebeyim 💙💓beklenen doğum tarihi nisan. Hareketlerini hissetmek çok güzel☺️ hepimiz Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah evlatlarımızı🤲🏻
Deryayldzz Elifderint yaa çok teşekkürler ben Nisan başı diye hesaplıyordum bakalım ilk gebelik acemilikler oluyor😂
Minikkimyager Esra_4774 koku kasinti yok ama bazen sarı renkte oluyor .gün boyu çamaşır ped değişmekten gına geldi 🤷