Elifderint Deryayldzz Benimde son adet tarihim 22 Temmuz normal doğuma göre 27 Nisan ama sezeryan olucağı için 20 Nisan our dedi doktor. Sizinde normal doğum olursa mayısın 2-3 gibi olur sezeryansa Nisan sonu ☺️
Deryayldzz Elifderint yaa çok teşekkürler ben Nisan başı diye hesaplıyordum bakalım ilk gebelik acemilikler oluyor😂
Esra_4774 Rumeysaaa67 sağlıkla kucagina almak nasip olsun hepimize inşallah valla bizde büyük bı şok atlattik 6 ay etkisinden cikamadim malesef Rabbim birdaha yaşatmasın kimsede yaşamasın 😔🤲
Rumeysaaa67 Esra_4774 ilk meleğiniz diğer dünyada size şefaatçi olacak inşallah 🤲rabbim bu bebeğinize sağlıklı hayırlı uzuuun ömürler versin ❤️
Esra_4774 1sadeturkahvesii yaaa ne kadar tuhaf bı duygu aynı hafta aynı gün aynı cinsiyet cidden mükemmel 🥰 aminnn inşallah sağlıkla kucağımıza alıp güzelce büyütmek nasip olur hepimize gülüm 🤲🥰😘
Gulden- Esra_4774 bılmıyorm bende destek amaçlı olabılır tüp bebek tedavısı ıcın bı ıkı ay önceden başlatmıştı doktor suan devam edıyorum gene ama kesıcek sanırım
13Gamze08 Edaaa123 bizde 22+3 uz ve doğum 1 Nisan olarak gözüküyor Rabbim sağlıklı doğumlar nasip eylesin 🙏🏻
SMZmiracle 13Gamze08 forumda kasik sanciniz oldugunu paylasmissiniz eylül ayinda .nezaman gecti,doktor bu duruma ne dedi ? Benim de oluyor çünki
Feyzsali Esra_4774 evet canım ben 11+5 de öğrendim cinsiyeti kız değişmedi detaylıda da doktorum kız dedi🥰
Esra_4774 Fatoss12 valla bende de oluyordu o haftalar tansiyonum da sürekli düşüyordu sizin cinsiyet ne kız mı ?
Esra_4774 Deryayldzz Örneğin en son âdet kanamasının ilk günü 20 Nisan olan bir anne adayı, bu tarihten 3 ay geriye gidilip üzerine 7 gün eklendiğinde 27 Ocak haftasında doğum yapacağı sonucuna varılabilir.
Esra_4774 aslhnkrts9 hayırlısıyla canım benim kucağımıza almak nasip olsun inşallah göstermiyor mu cinsiyetini neden öğrenemedim ki?
aslhnkrts9 Esra_4774 ben hep çikolata yiyip gidiyorum kontrole aşırı hareket ettiği için net bişey demiyo devlette ki ilk baştan beri kız diyo özelde ki tam tersi erkek bi de asla net pozisyonda yakalamıyorlar