Fadiiiik Ben 20+2 haftamdayım sadece minik biraz şiş bi göbeğim var normalmi bu haftalarda acaba ? Sizlerinki nasıl oldu 😊
baharayazz Fadiiiik 20. Haftanın sonlarına doğru hiç olmayan karnım birden bire büyüdü otobüste yer verdiklerinde anladım ki baya belli oluyor artık 😂
HillKse Fadiiiik 30 dayım dolmuşta yer vermediler 😂 bikaç gün yemişim de tuvaletimi yapmamışım gibi bi göbek görüntüsü var sadece 😂
ozlemrcp76 Fadiiiik bende ayni 19+4oldum hala yok bazen yemek yiyince şişiyor gibi onun disinda hic fark edilmiyor
Ozge1008 Fadiiiik kişiden kişiye değişiyo canım kiminin iç karnı küçük oluyo belli oluyo hemen. Benimde hala öyle aman aman büyümedi yani ama 3 gün önceye göre çıktı bayağı😁
Fadiiiik Ozge1008 kac haftalık oldun canım 😊 dediğinde ola bilir bak bende zaman geçsin de gelsin istiyom artık sağlıkla🤭
Ozdenaz Zayıflarda dhaa cabuk bellı oluyor tabii karın cıkması 4. Aydan sonra net olarak bellıydı benım ama ne zmn kocaman oldu dersen 5. Ay dolduktan sonra oluyor herkesın kilosuna yapısına gore değişiyor tabii
Migrenligebe Fadiiiik 17. Haftadan sonra birden sismeye basladi. Herkesin vucut yapisi farkli. 26. Haftamdayim simdi baya bi karnim var. Kuzenimin esi 17. Haftada ama karni benim kadar. Herkes farkli yani anlayacagin
Esba2019 Canım ben 16 haftalık hamileyim baya belli karnım var 🙈 Vücut yapısından bence değişiyor herkesin bende çok merak ederdim ne zaman belli olacak diye 1 haftada bi anda belirginleşti😍👼❤
Fadiiiik Esba2019 ☺️ Maşallah allahım sağlıkla kucağına almayı nazip edsin canım benim göbiş anca yandan beli oluyor ☺️ Yuvarlak şiş bişey 🥰
Asena_ Fadiiiik 17+5 hamile olduğum belli oluyor artık belirginleşti iyice karnım ama kişiden kişiye göre değişiyormuş