Merhaba kızlar direk sürece geçiyorum. 29 kasım yani dün 37+0 da rutin kontrolüm ve sezaryen günü için anesteziyle görüşmem vardı. Sabah ilk iş anesteziyle görüşüp spinal doğuma karar verildi sonra muayene oldum ve 14 aralığa 39+1e gün belirledik. Bebeğimin kilosuna baktı doktorum 3300 dedi sıkıntı görülmedi ana nst çektir getir sonuçlarına bakayım öyle git dedi. Nst çektirdim 3 büyük sancı çıktı ama ben asla hissetmiyorum. 100lerdeydi çıkan sancılar. Doktora gösterdim. Sancılar çok şiddetli diyip bi kağıda bir şeyle yazıp beni kadın doğum acile yönlendirdi. Bu serumu taksınlar tekrar nstye gir sancılar gerilemezse yatış verilecek dedi. Saat öğlen 12ye geliyordu. Acile gitmeden bir şeyler yedim ve acile gittim. Alttan muayene edildi açıklık yoktu.1000 cc serum takıldı ve sancılar gerilemedi ve yatış verildi tabi ben şok yalnızım eşim işte. Hemen yatış işlemleri yapıldı sürücülü sandalyeyle yukarı çıkarıldım. Verdikleri önlüğü giydim alttan muayene ve hamileliğimle ilgili bir sürü soru soruldu çok ilgili ve tatlılardı. 1 hafta önceki kanlarım olduğu için tekrar kan almadılar sadece idrar aldılar. 12 de yemek yediğim için akşam 6 da alıcaz ameliyata dediler. O sırada eşim eve valizi almaya gitti. Sonra aniden ameliyathanede yer boşalmış sancıların devam ediyor seni acil alıyoruz dediler ve hemen sonda taktılar acımadı. Sonra hemen antibiyotik vurdulr ve eşim gelmeden koştur koştur ameliyathaneye indik orda belden iğne yaptılar. Miden bulanırsa söyle dedler ve ameliyat başladı. Bir uzman doktor bir kıdemli asistan ebeler hemşireler anestezi uzmanı derken bayağı kalabalıktık. Midem bulandı hemen söyledim seruma bir şey kattı sanırım hemen geçti ama devam etse çok kötü birşeydi o bulantı2-3 dk içinde geçti….. devamı yorumda.