Kivircikkuala Kivircikkuala @1prensesannesi__ @myangelson kızlaar testime bakınnnn🥹 ama koyulaşması gerekmez miydi
myangelson Kivircikkuala yani çizgi var gibi de boyası akmış gibi de tuhaf birşey olmuş çözemedim. Kız 14. Günü test yap dedim ya sana niye strese sokuyorsun kendiniii 🥲🥲
Kivircikkuala myangelson Aşkım filtreden dolayı Ben siz görün diye yaptım çıplak gözle görüyorum ama telefonda belli olmuyor
myangelson Kivircikkuala he filtreli olduğuna dikkat etmemiştim böyle bakınca birşey gözükmüyor evet 😕🥲 2 gün daha bekle öyle test yap canım
1prensesannesi__ Kivircikkuala ufaktan gölge var ama emin olamadim asko bu deminki resimden farkli mi ayni mi bide sen goruyosan vardir 🥰😘
myangelson Kivircikkuala fotoğrafı baya yakınlaştırdım da baktım ama çıplak gözle telefonda çekilende çok fark oluyor inşallah vardır dua ediyorum senin için 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
aysenuroztunc Kivircikkuala aşkım bence hemen koyulaşma olmaz örneğin dün değerin 5 ise bugün 10 olmuştur onun da çizgisi aşırı silik çıkar
Kivircikkuala aysenuroztunc ay öyle mi dersin kızzz sence varmı aşko bende bebiş test yanıltmaz heralde yeni konu açtım gelsene 😃🌸
aysenuroztunc Kubra00111 hayır canım kendiliğinden oldu 🤣 hiçbişey yapmadığım hayatı bile boşverdiğim kafamın aşırı dolu olduğu zaman olmuş
Kubra00111 aysenuroztunc yAa ne güzel bende 2.klomen kullandım pazartesi kontrol var bende kafaya takmaya çalışıyorum 3 yumurtam gelişmiş keşke ikiz üçüz olsa
aysenuroztunc Kubra00111 hakkında hayırlısı olsun canım benim bende işe yaramadı inşallah sende yarar müjdeli haberi alırsın bu ay ❣️