Merveeemsiii Evet kızlarrrrr bu günü görür müyüm diyordum 99dan geri saymaya başladık çok şükür 🥹🥹🌸 sizde durumlar nedir
Balannebalcocuk Son 1 🥺 yarın sabah kucağımda Allah izin verirse çok sevin karnınızı elinizi çekmeyin üstünden konuşun, benim içim biraz buruk biraz mutlu biraz heyecanlı 🥲
Tatar59 Merveeemsiii benimki de hele son bir haftadır daha da güçlendi sanki hareketleri. İkinci benim öyle çok konuşmuyoruz ilki gibi hevesli olmuyo insan 😅 bide aman kıskanmasın düşünceleri
Tatar59 Merveeemsiii ben normal istiyorum ama nasip tabi. İstediğimiz hayal ettiğimiz gibi ilerler inşallah herşey hepimiz için 🤲
Merveeemsiii Tatar59 evet benim ilk ya çok heyecan var ay bide ilk aylar görseydiniz siz beni sürekli hastanelerdeydim doktora gidiyodum kuzum nasıl iyi mi diye
Tatar59 Merveeemsiii bende ikincide oldu o. tabi doktora gitmiyorum kontroller dışında ama ilkinde her doktora gidişimde heyecan ve mutluluk oluyordu içimde. Şimdi hep bı endişe var acaba herşey yolunda mı ya şöyle olursa böyle olursa diye.