Nerisnefes Merhaba beta degerim bu sabah cikmis 168 ogleden sonra gidecegim saglik ocagina 2 hamileligimdede 5 haftalikken 1000 cikmisti bunda dusuk mu yada gec dollenmemi olmustur sizce 5 haftalik olup boyle degeri cikan varmi
Selinselinselin Nerisnefes 168 olan değerde kaç haftalıksınız. Mesela benim 1 haftalık gecikmede 1000 cıktı ama benim son adet tarihimi değiştirdi 15 ekimden 23 ekime aldı. Geç yumurtlamadan. Birde genelde beta hcg kişiden kişiye değişir. Hatta çoğul gebelikte farklı çıkar. Ben bir kere verdim sonrası hep ultrason zaten
Nerisnefes Seguemka ogleden sonra gidecegim 1 hafta sonrada kadin doguma gidecegim randevu aldim bakalim
Nerisnefes Selinselinselin ben ovulasyon testiyle bu aya gebelik gordum ve bu ay misafirim var kayin validemler 2 hafta kaldilar 12 ve 13 kasimda olusmustur yeni sayilirmi acaba son reglimde 25 ekimdi
Selinselinselin Nerisnefes son adet tarihi 25 ekim mi o zaman düşük gibi bilemedim yanlış anlamadıysam hamilelik var ama nasıl bir gebelik tek sonuçla bilinmez ultrason şart
Nerisnefes Selinselinselin doktorda aynisini soyledi dusuk dedi muhakkak en kisa zamanda kadin doguma git dedi yarin sabah gidecegim 😔😔
Nerisnefes Kanatsiz_1_melek bu aksam acile gittim ama hic bakmadi bile yarin polikilige gel dedi yarin sabah erkende polikilinige gidecegim bi kan degerime bakin dedim ona bile bakmadi anlamadim devlet hastaneleri gercekten ilgisiz
Klcrn Nerisnefes geç döllenme olur cnm aynısı yaşadım ilk gebelikte şimdi 2.gebeliğim yine aynı kalp atışını falanda duydum salı günü doktorda dedi geç döllenme diye yani 7haftalık bize göre ama bebek 6
Nerisnefes Klcrn benim ilk defa boyle son regl donemime gore dusuk dedi aile hekimi bakalim insallah yarin kan verecegim yine deger saglikli yukselmistir