aysh_23 ay kızlar gece gece kendimi derde soktum bebeğim ilk doğduğunda sütüm nerdeyse yoktu sez oldum galiba ondan her neyse ilk gün denedim çok çok az emzirebildim ertesi gün bebeğin sarılığı fırlamıştı şimdiki aklım olsa mama verirdim ama ne refakatçim ne de ben bunu düşünemedik maalesef 4 ay oldu hala aklıma ara ara geliyor eğer mama verseydim o gün sarılığı bukadar fırlamazdı diye kendimi suçluyorum 😪 sarılık yüzünden günlerde hastanede yattı bebeğim ondan kendime sinir oluyorum
sasha aysh_23 olma canım, neden kendine eziyet ediyorsun, sen yeni bir annesin, insan bir şeyleri yapacak ki öğrenecek, kendine yüklenme boşuna.
Dodomom aysh_23 birşey olmaz olan olmuş üzülmeyin. Benim de sezaryan sonrası nefes alamıyor falan filan sarılık dediler bırakmadım yanımda kalacak dedim hep emizdirdim geçti öylece hastaneden çıktık.
ASE6154 aysh_23 bunu siz değil doktorun akıl etmesi gerekiyordu. Hiçkimse doğum yaptığı gün çocuğa mama vereyim diye düşünmez ki
aysh_23 Dodomom helal olsun valla bana da demedikleri şey kalmadı sarılık var bu çocuk hasta kalacak dediler doğumdan sonraki gün odama bir girdiler sarılık yüzünden bebeğinin beyninde hasar olacak diye başladılar durumu refakatçima anlatmaları gerekirken bana gelip böyle konuştular
ASE6154 aysh_23 benim kızım doğduğunda şekeri düşükmüş ilaç verdiler, yarım saat geç geldi yanıma. Birtürlü uyandırıp emziremiyordum hemşire başımızdan ayrılmadı çocuğu uyandırmak için uğraştı hep. 1 haftalk olduğunda yüzü sapsarıydı götürdük hemen yatış yapıldı ve daha işlemleri yaparken doktor mamayka biberon alın bi süt bi mama veiririz çabuk toparlar dedi. Özel hastaneydi. Her doktor aynı olmuyor malesef bazı özellerde gerçekten insanı rezil ediyorlar