Ozik 0237 Allah razı olsun inşallah hepimize çok güzel rahat doğumlar nasip olur. Siz neden uyuyamadiniz?
0237 Ozik uyuyamıyorum normal bir şey yok hamileliğin son zamanları artık ağrılar falan oluyor haliyle uyutmuyor geceleri
Dzb Ozik https://mutluresim.com/image/nx04Ho uzun zamandır bu şekilde ama yeni aklıma geldi dakka tutmak 😏
Smyye0303 Gule1- 2-3 haftadır böyle iki üç saat uyuyup bianda kalkıyorum tuvalete ordan biseyler yemeye derken gitmiş uyku 3-5 saat uyuyamıyorum ondan sonra🤦🏻
Dzb Ozik ya hastaneye gitmek sıkıntı değilde, 2 hafta kadar önce böyle sancıyla gittim açılma sıfır dedi nst de sancı çıktı imza atıp eve geldim aynı olur diye korkuyorum
Ozik Dzb kaç haftaliktimiz acaba? Şimdiye kadar nst de yalancı sancım bile çıkmıyordu benim. Pazartesi yarım cm acikligim vardı sadece. Bugün nişanım geldi. Bir anda olabiliyor demek ki
ecembugra53 Gule1- dua oku canım nas felak ayetel kürsü ameneresulu ihlas fatiha süresi Kafirun süresi oku ufle kendine canm 🙂
Ayse4242 Gule1- bugün böyleyim inşallah hep böyle sürmez sürekli lavaboya gidiyorum zaten ama şimdi uyku da tutmuyor