Eceunverkanra Kızlar merhaba, gectigimiz gunlerde bebegim gelisimini durdurdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim. 6 Aralik Persembe gunu. Daha sonra kontrolde rahimde kan pihtisi olusmustu onada ilac verdi dusurmem icin. 10 gundur bazen kan rengi bazen simsiyah kan geldi. Hala az az gelmekte. Sizlere bir sorum olacak, internette kurtaj sonrasi regl 1.gunu gibi kabul edilir sonrasi regl beklenir diyor. Sizin bilginiz var mı bu konuda?
Ezgi14 Eceunverkanra Canm oyle diyorlar kurtajdan tam 1 ay sonra adet olursun diyolar ama ben 40 gun sonra olmustum herkesin farkli olabilir
Seda5892 Eceunverkanra canım ben 60 gün sonra adet oldum her bünyede farklı kürtaj sonrası hareket etmedin mi
TanemAyaz Eceunverkanra kuzum bende cumartesi günü kürtaj oldum😔 beni böyle adet olacak gibi sancılar kıvrandırıyor sende de olmuşmuydu
Eceunverkanra Sedalii tesekkur ederim bakalim bekleyecegim, zaten adetim duzensiz artik ne zaman olursa :)
Eceunverkanra Ezgi14 benim reglm duzensiz oldugu icin normal sartlarda tam bir tarihim hic olmadi bakalim bekleyecegim tesekkur ederim :)
Eceunverkanra Seda5892 ilk gun biraz agrim ve sersemlik oldugu icin yattim ama 2.gunden itibaren ayaklandim aslinda. Kanamam daha bugun bitti ama lekelenmeler suruyor.
Seda5892 TanemAyaz doktor bana ağrın olabilir demişti ama bende öyle ağrı olmadı zaten ağrı kesici ve antibiyotik vermiş olması lazım size
Eceunverkanra TanemAyaz gecmis olsun canim :( cok zor valla ne dicegimi bilmiyorum bu konularda ama seni cok iyi anlayabiliyorum. Oldu, o agrilar bi 2-3 gun surdu sonra gecti, kanamamda regl gibi olmasada 10 gun surdu, daha bugun tamamen bitti.
TanemAyaz Seda5892 verdi zaten canım ilacın etkisi geçince başlıyor yine demek normal herhalde cumartesi günü kontrole çağırdı zaten bakalım
TanemAyaz Seda5892 sana da çok geçmiş olsun canım peki ne kadar oldu kürtaj olalı senin hamilelik yaşadın mı sonra
Seda5892 TanemAyaz sağolasın canım 74 gün oldu ben adeti çok geç oldum 60. Gün kanama oldu bu ay olur mu diye bekliyorum ay sonunda belli olacak