Drkmls ozgecg özel muayenesi olan eyüp ekici ye yaptırdım. Sadece detaylı ultrasyon yapıyor 450₺ ye yaptırmıştım.
Ntls ozgecg servet ünsal tıp merkezinde Ali ipek beye yaptırmıştım 325 Tl yaklaşık yarım saat sürdü ve memnun kaldım cd resim de verdi ayrıca
YeimYaarGkmen ozgecg bilgiye gittim canım bende renkli gördük ama resmini vermedi renkli resim cıktısı cihazında yokmus cdyi aldım 15 20 dakıka sürdü. Cok kötü de değildi ama cok da güzel değildi acıkcası 200 tl verdim
Ytugcek Drkmls bende Eyüp ekici ye gittim, renkli gösterdiler mi size? Normal ultrason gibiydi, arkadaşlarım parmak bogumlarını bile görüyorsun demişti ama öyle olmadı bizimki
Drkmls Ytugcek renkli göstermedi ama 25 dakika falan kaldık. Her ayrıntıyı gösterdi. Sordukça tekrar tekrar gösterdi.
Vctry1706 Biz Çukurambar da Gülhiz Karataşa yaptırdık 1 saat sürdü 15 dkda bebeğimizin dönmesini bekledi 45 dk detaylıca baktı 💕 biz çok memnun kaldık raporu hazırladı CD içinde bütün görüntüleri verdi ayrıcada 4 tane 4 boyutlu resmini verdi bebeğimizin 😊 300 TL verdik 😊
gksuaks ozgecg Düzen lab. ında yaptırdım ümitköyde. 250 tl vermiştim ilkine doktorumdan kaynaklı indirimliydi. Şimdi 2. Detaylı zamanı geldi yine oraya giderim.