dilek6 Medineuyanik 35+5 haftalığım devlet takipliyim 2 sezeryanım 4 Aralık sabah doktor anestezi işlemlerim için çağırdı gün verecek işleri hal ettiğim gün muhtemelen saat 3-4 gibi içeri girip tarihi de belirlemiş olacağım
Saidhava_4343 Medineuyanik 36+5 de bana gun verdi 38+4 de sezeryan olacağım inşallah 11 aralik ta son 10 gun :)
QueenMother Medineuyanik 35 36 haftalıkken filan gidersin işlemlerin halledersin kanlar anestezi filan sonra dr kendi ameliyat gününe göre muhtemelen 38. Haftada gün verir
Medineuyanik dilek6 ay ben sabırsız davranıyorum o zaman 😂😂 29+2 yım şuan normalde özel de takipliyim ama sıkıntılarım dan dolayı doktorum sezeryan önerdi bende devlette sezeryan olmak istedim 30 hafta olunca devlete kontrole gidicem şimdiden randevu alım dedim de vermezler o zaman heralde 😂 38.haftada istiyorum sezeryanimi da
Meltemmms Medineuyanik sezeryani 38.haftada istiyorum demeyin yine de 🤣 özel takipliyim doktorum 39 da alırım diyor . Devlette bunu söylerseniz gıcıklığına 40 da alırlar valla 🤣 ben de gönül ister 37 de olayım ama.. bakalım belki kendi gelir bebişin 🤣🤗
dilek6 Medineuyanik valla kuzum devlet ilk sezeryanımı 39+4 te yaptı 😅 bu ikincisi gebe kalma sürem yakın diye 38 hafta içinde alacağını söyledi oda riske girmemem için yoksa 2 yıl sonra olsaydı onuda 39 hafta içinde alırdı devlet hemen sezeryan yapmıyor risk olmadığı sürece zaten bende acele etmiyorum bu konuda sağlıkla gelsin önemli değil 😊
Minikfasulyem_26 Medineuyanik devlette istege gore veya istedgn gun sezaryen yapmiyolar malesef o ozellerde gecerli. Eger sezaryen icin gecerli sebebinz varsa kabl edylar ama gnunu kendileri belirliyo
Medineuyanik Meltemmms özelde ki doktorum erken de olabileceğini söylemişti annemin iki doğumu da kendiliğinden suyu gelerek 34/35 haftalarda olmuş doktorum da annene çekmiş olabilirsin o yüzden sıkı takip yapmamız lazım 32 haftadan sonra demişti ama tabi devlette ki ne der bilmiyorum hiç
Mmnj 37+1 oldum hala ne günüm verildi ne de konuşuldu cmt acile dar düstük nst 50.60 ları buldu agrım varmış ama ben hissetmezmisin yatış verdi agrın geçmez ise ameliyat diye agrım nst cıkmadı taburcusun dedi yârin gtmeyi düsünüyorum bklm ne diycek
Sedakaya53 Mmnj nst de 50 60 yuksek agrılar mı bende ilk kez girdim 32 haftamdayım 50 70 arasıydı ama hıssetmıyordum bsey demedıler
Mmnj Sedakaya53 50 60 yüksek bnm bildm ama sürekli 5 dakka boyunca aynı şekilde ilerlerse agrı varmış