buketpoyraz Kızlar 7 tane parfüm aldım Türkiye’den kaynanam uçakla getirecek , hepsini bir kutu içine koyup kırılabilir eşya bölümüne verecek kabul ediyorlar mı bir sorun çıkarırlar mı ? Bilgisi olan varsa yazsın lütfen
Dodomom buketpoyraz Bagajda sadece götürebilir diye biliyorum. Turkiyeden yurtdışına çıktığım zaman almıştı küçük parfüm olsada
Baynimir buketpoyraz çantada belirli ml üzerine izin vermiyorlar ya da incelemek için götürüyorlar bir cihazla içine bakılıyor. Oğlum için su ve küçük sütlerden almıştım hepsini aldılar incelediler geri verdiler. Yanımızda bulunmasına bir şey demediler.
buketpoyraz Dodomom kırılabilir eşya bölümü de bagajdan sayılmıyor mu? Valizde eziliyor diye kutu içinde ayrı verecekler parfümlerinde aynı şekilde siyah bir poşet içinde kutuyla verecekler bagaj sayılıyor diye biliyorum inşallah sorun çıkmaz ya birsürü para verdim içim yanar 😂
Dodomom buketpoyraz onu bilmem ben hep bagajda götürüyorum aileme hediye olarak hiç sıkıntı olmamıştı.
aynenkezoaynen Bavulda Kıyafetlerin arasına sıkıştırıp bagaja versin ben öyle getirdim bişey demediler