Melikeee123 34+1 şuan bebeğimin kilosu 2900 yaklasti ama suyum fazla ve göbeğim iyice düştü doktor kesin bisey demedi ama yatma yasağı verdi her an hersey olabilir diye su fazlalığıni yaşayan oldumu
Feyza1607 Melikeee123 şeker varmı hemen diyete basla benimde 32. Haftada suyu fazlaydı şeker çıktı açlık tokluk baktırdım ama ben diyete başladım ama çok sıkı tuttum normale döndü yani sınır da suan
2cocukluu-annee Melikeee123 yatma yasagi noluyo canim bende de var su fazlaligi ama muayeneye 1 ay oldu gitmedim bakalim haftaya gidicem insallah
Melikeee123 Feyza1607 seker yüklemesi yaptırdık şeker çıkmadı su fazlalığı yeni olan bisey değil aslında ama bu gidişimde bebek çok aşağıdaydi zaten göbeğim iyice düştü
Melikeee123 2cocukluu-annee hiç Bi iş yapmicaksin dedi canım Sadece yatacaksın dedi haftada bir kontrole gidicem
2cocukluu-annee Melikeee123 Allah yardimcin olsun benim de sekerden suphelenmisti doktor yaptirdim normal cikti.bebegim asagida gibi geliyo bana da.hayirla saglikla zamanlarinda gelsinler de
Feyza1607 Melikeee123 bı konuş istersen ama karbonhidrat çok etkiliyormus suyu dikkat et bidahaki kontrolüne kadar meyve bile yemeyeceksin demişti doktorum bana çok şükür dikkat ettim