_btl5860 Kizlar benim 2.gebeligim ilkinde ilk 2 ay sadece bulantim olmustu sonra gecti ve hic hamile gibi degildim bunda 13 haftam ve cok halsizim surekli acı tursu ve nar yeme istegi var ve sirf bu yuzden reflu çıktı migdemde yanma cok bulanti.cok halsizlik cok yorumlariniz neler
Mevlude_Sahin _btl5860 Oğlum da hiç ağrım, mide bulantılarım falan olmadı hep ekşi aşerdim, bunda da ilk haftadan ağrılar, mide yanmaları, bulanmaları, uyku hepsi var ve Tatlıya doyamıyorum hep kız hissediyorduk eşim ve çevrem ama erkek ☺️
gokyuzununogrencisii _btl5860 benim ilki aşırı felaketti sadede kusuyordum 9 ay boyunca saat farketmeksizin. Ölüm gibiydi. Büyüdü… Şuan kardeşini bekliyoruz, şükürler olsun çok daha iyiyim ve ikisi de aynı cinsiyet bu arada 🙈❤️😅
Mom3424 _btl5860 kızımda prenses gibi hamilelik geçirdim ara ara mide yanmalarım oluyordu , tatlı çok yerdim şimdi oğlum olacak 5 aydır bulantılarım mahvetti beni hiç bir şey istemiyor canım
_btl5860 Mom3424 yaa bende kizima hamile iken surekli dondurma ve trilice aserirdim bunda surekli et ve acı biber tursusu canim cekiyor 😄
YeniAnne_25 _btl5860 Normalde akneli ve karma cildim vardı hamileliğim boyunca cildim parıldadı güzelleşti. Tatlı yiyorum ve karnım sivri gidiyor cinsiyet erkek. Bunlar doğru çıktı hurafede olsa 😂
_btl5860 YeniAnne_25 benimde kizimda kaslarim dokukdu ve cirkinlestim bunda cildim güzel ve degisim olmadi😄
rabiaozcans _btl5860 hamileliğim boyunca hiç bir şikayetim olmadı cinsiyeti kız😁 bünyemizle ve psikolojimizle alakalı bence
Edaa01 İlk hamileligimde cok kötüydüm 4 aya kadar mide bulantısı cektim cok kusuruyordum tutamiyordum kendimi tiksinlemerim vardı cok tatlı yiyordum hic ekşi ile aram yoktu oglum oldu simdi 2 ye hamileyim tam tersi hic bulantim yok cok iyiyim sadece baş agrisi var onun dışında iyiyim midem bulanmıyor ekşi yiyorum ilk hamileligime gore cok farklı cinsiyeti bilmiyorum oglumda cok güzel olmuştu yüzüm şuan berbat sivilcelerim var ve kendime cok cirkin geliyorum😁
Melos066 _btl5860 benim cinsiyet kız ilk baştan beri böyle hissediyordum mide bulantısı en ufak birşeyde deil ama çok kokulu ortamlarda araba veya dolmuşta halen yasiyorum bende ilk aylarinda sizin gibi turşu ekşi limon vs yiyordum
Mehtapkbrekmn _btl5860 benimde ikinci gebeliğim sürekli turşu yedim 23üncü haftanın içindeyim nasipse kızım olacak 🤲🏼😍
_btl5860 Mehtapkbrekmn ben salatalik tursusu ve diger tursulardan tiksindim sadece top aci biber tursusu aserdim😄 diger tursularin kokusuna bile tahammulum yok😷
Mehtapkbrekmn _btl5860 işte herkesinki farklı oluyor cinsiyet buna bağlı değil yani. Ben hepsini deli gibi yedim gece aklıma geldi gece bile kalkıp yedim sade sade🤤