SeherMercimek Hanımlar inanılmaz bi kaşıntım var neden bilmiyorum doktora gitmeyede korkuyorum ne yapmalıyım. Çamaşır vs değiştiriyorum sürekli ama bir türlü kesemedim durum çok kötü🥺 travazol vs sürdüm ama yok geçmiyor
Mrkpcioglu SeherMercimek bu şikayetten dolayı ben de dün gittim mantar oluşmuş fitil verdi o yüzden. Çok geçmiş olsun giderseniz sizin için daha iyi olur
1s1e1d1a_ SeherMercimek hastaneye git fitil veriyor doktor 27.haftada başladı bende 30.haftaya kadar travazol kremle idare ettim ama baktım olacak gibi değil doktora kontrole gittim gyno lomexin diye fitil verdi 3 gün arayla kullan dedi çok şükür kullanınca geçti alttan felan muayene etmedi sadece şikayetimi sordu bende kaşıntı yanma ve yeşil akıntı vardı şuan 36+3 olduk çok şükür geçti gitti
Mrkpcioglu SeherMercimek hayır alttan yapmadı enfeksiyon vardı hep idrar yaparken yanma oluyordu üzerine düşmedim sonra o da kaşıntıya ve şişliğe çevirdi maalesef
1s1e1d1a_ SeherMercimek sadece hamilelikte olmuyor ki enfeksiyon cinsel yolla bulasiyor dışarda lavaboya giriyosun mesela oradan bulaşıyor sen ihmal etme git yine fitil verir