2prenses_masal-oyku 2prenses_masal-oyku Asel ‘cennetteki dört Irmaktan biri’ bal ırmağı olarak da geçiyomuş buda güzel
Ysmn-08 2prenses_masal-oyku asel de var aklımda ölen kardeşimin ismi doktorumda ölen birinin ismini koymak doğru değil falan dedi kafam çol karışık ölen kardeşim olduğu için konulmaz mı
Duyguss24 naneliseker_ kesinlikle canım 35 haftalik oldum hala isim yok ortada icimize sinen iki üç isim var ama en çok Amine icimize sindi bakalım nasip 🤲
Ysmn-08 Brcckrkoc gerçekten geçiyor mu Kuran’da bnde adeni araştırdım da yok Allah’ın lanetlediği diye bi şeyler okudum emin olamadım isim güzel
2prenses_masal-oyku Ysmn-08 bence konulabilir sonuçta dünyada bi çok asel ismi var bir yakınımız vefat etti diye onun adını silip unutmak biraz bana saçma geliyo bence istediğiniz ismi koyabilirsiniz koyulmaz diye bi şart yok
MuberraKrcn Edayigit çok seviyorum bende bu ismi ama annemin adı Sümeyye yani bunu koyarsam kayınvalidemin adını niye koymadım falan lafı olur muhakkak o topa girmiyorım hiç
Ebru-29 Amine diyenler var evet güzel isim ama lisede öğretmenim çok fazla dalga geçiyorlar bu isimle. İlla Kuran’da geçmesi dini nitelik taşıması şart değil anlamı güzel olsun yeter bunları da hesaba katıp koyun
MuberraKrcn Annaa Zeynep Betül ilk kızımın adı🌸 ama yüsra çok hoşuma gitti yazdım bunu çok teşekkür ederim