aybukelii1 Kızlar 31 haftalık olduk 15 Ocak sezeryan günü dediler . Fakat benim ağrılarım çok . Ama yinede yılmadım hareketimi eksiltmedim zaten ilkte değil 3. Bebeğim . Ama çok zor oldu gibi sizlerde durum nasıl?
ElifKarata aybukelii1 30. Haftamdaym bende tam ama bana sezaryen için gün verilmedi henüz 😇 2. Gebelik benmde kasiklarim ağrıyor çoğunlukla
Eflinlina aybukelii1 bende 31 haftalık oldum ama kasık agrılarım cok var yatakta dönerken cok zorlanıyorum bende daha sezeryan günü almadımm sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🤲🏻
alleynagg18 aybukelii1 bende 31 + 3 hamileyim daha doğum belli değil serklajlıyım bide aşırı baş ağrısı ve tansiyon yüksek çıkıyor inşallah bişey olmadan vaktinde sağ salim kucağımıza alırız
Smyye0303 aybukelii1 benimde ikinci gebelik bende zorlanjyorum ya ilki böyle değildi agrilarim yoktu öyle bunda kramplar bel kaburga ağrısı uykusuzluk bitmek bilmiyor aglicam 32+2 bizde o haftalar sezeryan olucam daha tarih konusmadik haftaya gidinxe dicem 😂🥲
aybukelii1 ElifKarata yani benim ağrım biraz fazla oluyo neden anlamadım nazda yapamam 2 tane kızım var onada vaktim yok mecburen susup günlük hayatıma devam ediyorum ama benimde genelde kasık ve bel ağrim yoğunlukta bu arada doğum için 15 Ocak dediler bana şehir has. Doğum yapıcam inşallah
ElifKarata aybukelii1 Rabbım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım hepimize valla geceleri zor uyuyorum bende sabredelim az kaldı 😇🥰
Sibelnogma aybukelii1 aynıyız sizinle benimde 2 minik oğlum var ama bu prenses 👑 çok mutluyum kız çok farklı geldi. Bende zaten 2 çocuklu anneyim rütinler mecbur devam ama yetişemiyorum hemen yoruluyorum 26 haftada şehir hastanesinde erken doğum sebebi ile yattım şimdi en ufak işte eğilip kalkınca kasık ağrım oluyo ya adet sansıcı gibi daha temizlik valiz hazır değil sizin ?
Aycannn06 Ben de 31+4 üm 15 ocak istiyorum sezeryan olacağım inşallah o günü verirler bana da :) bel ağrısı vardı zaten 4 gündür de hemoroid ağrısı başladı bu hepsinden beter valla Allah hiçbir hamileye vermesin 🥹
nurikbal_06 Aycannn06 Merhaba, bende 31+2 deyim ilk gebeligim bende de hemoroid var ama henüz böyle bisey oldugunu doktorla görüşmedim bundan dolayı sezeryan olma ihtimali var mı acaba çünkü normal doğumda hemoroid in çatlama olasılığı varmış diye duymuştum
Esrolojii 31+2 yim 10 Ocak sezaryen günü verildi. İlk gebeliğim cok rahat geçmiş. İkincisi çok zorladı beni ağırılarım basladi . Bebeğin suyunun sınırda oluşu da ektra üzüyor beni :(
Marlockaybaby Esrolojii bende 31+4 üm sezeryan veya normal doğum bahsedilmedi en son Dr 29. Haftada gitmiştim neye göre tarih verdiler ? Haftaya çalışabilir raporu için doktora gideceğim o bana doğum hakkında yorum yapar mı bilmiyorum devlete gideceğim memlekette özel takipliyim görev yerinde doktora gitmiyorum 🥹
Dilooo 31+4 olduk bizde bugünlerde benim de kaşık ağrım başladı ikinci gebelik benim de inşallah güzel bitiririz gebeliğimizi 🙏
Marlockaybaby nurikbal_06 benimde aynı şekilde bende doktora bahsetmedim normal istiyorum ama hemoroidim afedersiniz hep dışarda fakat ağrı sızı yapmıyor.
Aycannn06 nurikbal_06 doktorum öyle bir şeyden bahsetmedi sadece takip et kanama olursa genel cerraha yönlendireceğim seni bağlatmamız gerekir dedi sezaryen benim tercihim ama bence doktorunuza bahsedin bana krem yazdı
Sibelnogma nurikbal_06 benimde ilk doğumumda oldu doğumdan sonra farkettim kanamam bitti onun kanaması olunca anladım ama geçiyor vakitle 2. Doğumda catlamadı catlasa bile zaten doktor olsun dedi hallederiz dedi. Ama bir sorun olmadı 3. Gebeliğim normal catlarsa eğer dikerler alırlar yada canım engel değil normal doğuma. Zaten devlet bunun için yapmıyor maalesef
Esrolojii Marlockaybaby benim zorunlu sezaryen olduğu için günü ön görebiliyorlar. Sizin doğum şekliniz daha belli değil sanırım normal doğum biraz daha geç olabiliyo o sebeple gün vermeyebilirler size
nurikbal_06 Marlockaybaby bende normal istiyorum ama doğumda sıkıntı olur mu diye de korkmuyo değilim
Tasci3675 Bende bugün 31 haftalık oldum doktorum normal veya sezeryan la ilgili birşey demedi daha erken dedi konuşmak için sizlerin nasıl belli oldu
Marlockaybaby nurikbal_06 bende normal doğumdan korkum yok sadece doğum sonra hemoroid sıkıntısı çekmek istemiyorum ben sezaryenden korkuyorum nedense 🙈
aybukelii1 Sibelnogma bende de iki kız var bu erkek inşallah rabbim gönlüme göre verdi . Temizliği bitirdim çok şükür yıkama camasır valiz kaldı dün başladım yikamayada burda okuya okuya nolur nolmaz modundayım 😂