Mommy15 Park yatağı için içerisine yatak alan var mı kızlar trendyoldan falan alıp memnun kaldığınız tavsiye edebileceğiniz var mı?
Busraakay_26 Mommy15 doktorumun tavsiyesi üzerine ben sünger kestirdim sert olması gerektiği için ama yataştaki yataklardan memnun kalan çevrem var
seymmnr Mommy15 park yatağın içinde zaten yatağa benzer ince bi süngeri oluyor bebeklerin sert zemin üzernde yatması gerekiyor ama yetmeyecegini düşünüyorsanız yine ince bir sünger kestirip diktirmenizi önerirm. şahsen ben kullanmayı düşünmüyorum
Mmeelliikkee Mommy15 yataş twiny bakın isterseniz hem çift yönlü bir tarafı omurga sağlığı için 2 yaşa kadar daha sert , genelde onu öneriyorlar bizde onu kullanıyoruz
BUSRA-2121 Mommy15 https://ty.gl/gl7mgy3kmv Merhabalar şu an kalmamış ama ben çok memnun kaldım ☺️ takip edin yenilenir bence stoklar
Hilaldabaan busra5534 ya canım bende park yatak ve normal beşik arasında çok kararsızım evim küçük normal beşik mi aşsam ki diyorum dolaplı sonra acaba park yatak mı alsam kı diyorum çok kararsız kaldım ya
Tgbascr Genelde sıkıştırılmış pamuk yataklar oluyor onları öneriyorlar sıkıştırılmış olmasının sebebi çocuğun vücut şeklini almaması lazım
EvrimAnac Mmeelliikkee park yatakta üst kat için kullanılıyor mu veya sonrasında alt kademeye geçiriliyor mu