Fatmadali Kızlar 3 gündür her akşam test yapıyorum ful çift çizgi oluyor hiç silikleşmedi bu normal mi ? Ne zaman silikleşmeye başlaması lazım acaba en son yumurtlama akıntısı dün akşam üzeri olmuştu bugün oda geçti ama hala koyu çift çizgi çıkıyor
Deletedmon_98 Fatmadali koyu çift çizgi mi canım resim at istersen eğer koyudan dönmediyse de 3 4 tane havuç ye hemen çatlıyor
Fatmadali Deletedmon_98 elimde tuttuğum üstteki dünkü test canım önceki günü atmışım ama oda aynıydı.. biri daha demişti havucu dün gün boyu havuç yedim 
_Mother_ Fatmadali silikleşmeye başlıyor gibi 2 gün yumurtlama sürüyor 3. Gün çatlama testlere devam edin biraz daha
Deletedmon_98 Fatmadali silikleşmeye başlamış gibi duruyor havuç yemeye devam et canım büyük ihtimalle yarın çatlar
Fatmadali _Mother_ bu ay 2. Kez yumurtlama oluyor da o yüzden şüphelendim acaba ilkindeki tuttuda o yüzden mi hep çift çıkıyor diye 🥹
_Mother_ Fatmadali döngünün kaçıncı günü canım bugün ilk yumurtlama ne zaman gördün üzerinden kaç gün geçti
Fatmadali tatlibebegim_ dün havuç yemekten kusucaktım artık 🤭 bugün çatlamıştır diye bekliyordum açıkçası şaşırdım o yüzden
Fatmadali _Mother_ 11 kasımda adet oldum 3 gün sürüyo benim zaten 19u gibi ilk yumurtlama oldu bide şimdi oldu işte.. benim bazı aylar böyle 2 defa oluyor doktora ilk söylediğimde inanmadı anlamıyorum diye ama takip etti özellikle doğru evet dedi sonra
_Mother_ Fatmadali anladım canım inşallah tutmuştur yaa 15 gün sonra gebelik testi yapsan belli olur galiba