Minik-ve-annesi Doğum yapalı 12 gün oldu dikiş kontrolünde rahimde kan gözkyor diye verdi doktorum.ama emzirenler kullanamaz yazyor reçetede.kullanlar nasl kullandnz emzirme donemnde
Hnd3535 Minik-ve-annesi metiler doğumdan sonra kalan parçaları attırması için verilen bir ilaç. Sizin de içinizde parçalar kalmıs mecburen bu ilacı vermişlerdir. Baska altarnatif ilaç yok. Tüm ilaçlarda o tarz yazılar oluyor. Kullanılmasa doktorunuz vermez. Ben kullanmadım ama hemşireyim bu arada
hatice3553 Minik-ve-annesi kullandınız mı acaba kanamanız oldu mu bana da yazdı doktorum kararsız kaldım
Minik-ve-annesi @Hnd3535 bu ilaç kaç gün kanama yapar peki.doktorum 3 gün günde 3 kere kullan dedi.ilaci kullanamdan önce sadece peceteyle syrmalk kadar kanamam vardı.ilaci braknca kanaman yine azarlr mı?bide adet kanamasi kadar geldi kullandıktan sonra az değil mi sizcede
Hnd3535 Minik-ve-annesi böyle durumlarda nasıl kullanılır ne gibi durumlarla karşılaşılır bilmiyorum doktorunuz bilgi vermiştir mutlaka. Doktorunuza güvenmiyorsanız bir baska doktora da muayene olun
Minik-ve-annesi @hatice3553 kullandm ama ilk icisimde kanama oldu bidaha olmadı bidaki kullanslarmda normal kendi kanamam kadar kanamalarım geldi.size ne için verdi ilacı
hatice3553 Minik-ve-annesi benim de sezeryan sonrası kontrolde rahim ağzı erken kapanmış kanamayı atamamış dedi o yüzden verdi