Cgdmerl Melliisaa doktorunuza söyleyin prilam Dr yazar size gece yatmadan 2 tane alıyorsunuz rahat ediyorsunuz.
Eminesahin1 Melliisaa doktorundan ilaç iste bence ve aç kalmamaya çalış sabah yataktan kalkarken yavaş kalk ve mümkünse çubuk kraker leblebi atıştırıp sonra kalk bu haftalarda çok bulantı oluyor ben 7. Haftadan beri kusuyorum 14. Haftaya girdim ama geçmedi
Melliisaa Eminesahin1 ilaç işe yaramıyor mu ben parmak atsam kusarım ama hiç denemedim daha kötü olurum diye
Eminesahin1 Melliisaa ilaç ilk haftalarda iyi geliyordu kusmuyordum ama 10 11 12. Haftalar çok zor geçti bende ilaçta içsem hiç bişey fayda etmedi illa kusuyordum yani ben öyle kusmakta zorluk çekmedim midem bulanınca banyoya gitmem yeterli oluyordu 😀 ilacı ben gece yatmadan 2 tane içiyorum
Aysegul166 Melliisaa bende böyleydim hamileliğimden önce kusmak nedir bilmezdim çokta korkardım ama aksine rahatlatıyor
Klbk16 12+5 yim bu hafta tamamen bitti artık mide bulantısı koku hassasiyeti ama ben hamile olduğumdan beri hergün bir tane ayva yiyorum belki 5 6 defa kusmuşumdur bu haftaya kadar çok nadirdi. Ayva çok iyi geliyor bana öyle oldu denemeni tavsiye ederim