Ay3 Kızlar iki gündür bebek hareketinde azalma yok fakat vuruşları zayıfladı, güçlü vuruyordur, böyle birsey yaşayan oldu mu . 3 gun once de doktora gitmistim. Iyi demişti herseyine
gizem-cbn Ay3 yavaş yavaş artış oluyor bazen çok vuruyor canımı bile yakıyor bazen de hiç hissetmiyorum normaldir bence uyuyor o da sonuçta
LamiyaCetinkaya Ay3 Bizimki de gün oluyor içerde parti yapıyor , gün oluyor yavaşlıyor hareketleri. Ben daha hareket saymaya bile başlamadım 28 olmasını bekliyorum😀
Sila_eke Ay3 bende gitmiştim hastaneye bana şekerli serum takip verdiler bide 30.cu haftadan ibaret bir gün bile oynamazsa gel demişlerdi
Ayse4242 Ay3 geçen hafta yani 28.haftada bizde böyleydik neredeyse akşama kadar yok denecek kadar azdı bazen uyuyorlar herhalde 😆
sevdenurnur Ay3 aynı haftadayız bende başlık açtım geçen, 3 gün önce midemin oralarda güçlü hareketleri ve sık hareketleri varken 3 gündür hareketleri kasıkta zayıf ve az :( bende kafama takıyorum
Gulays Ay3 hiç stres yapma bebis benimde 27. Haftada bazen çılgınlar gibi dans ediyor bazen hiç hareketsiz alanı iyce daralmaya başladı bu sebepten biraz daha az hareket edebilir tabi buna senin yorgunluk uykusuzluk durumlarında eklenince böyle olabiliyor