tugcesakzci Gamzeacis trend yolda çok fazla var yorumları da çok güzel sayfalar var bi bakın bence. Ben astral baby nin hastane çıkışlarını çok beğendim ama nakışlı 😭 yıkanınca yıpranır diye korkuyorum
MasaLeyla06 Gamzeacis esilaaaksesuar sayfasından ilk kızıma tulum yaptırmıştım memnun kaldım şimdi ikinciye yaptrcam yeni çıkan modellerden tabi sayfayı hatırlamayıp dolandırcı herlde diye günahlarını aldım bakın bence kızlar.
Mom_83 Gamzeacis instagram dikenzerrin hesabı çok güzel geldi danteller de yumuşacık tulumda. Desen ve renklerde çok yardımcı insanın içine siniyor
MasaLeyla06 Gamzeacis aynı bende o şekilde verdikleri cevaptan dolayı güvenilir degil diye şüphelendim ama bi sorun yaşamamıştım ilkinde iple işlenmişti kızımın ismi memnun kaldım
Beyzaer Gamzeacis kokoş tokalar Instagram’da bir site oğluma orda yaptırdım cok kaliteliydi şimdi ikinci oğluma yaptırmayı düşünüyorum @kokostokalar
MervAntp Gamzeacis ben esilaaaksesuar dan instagramdan yaptirdim cok güzel, patikli tulumun kumasinin falan kalitesi harika ayrica taki vs. icin isim nakişlı yastik ve 4kat müslinde yaptirdim tavsiye ederim esilababy olarakta yaziyo
Gamzeacis meelooss aslında kullanıp beğenilen yer tercih etmek istiyorum çünkü bazı yorumlarda gördüm yıkanınca sökülen rengi solan