Kbroz Merhaba, Hediyelik çikolata yaptirmak istiyorum.Çok araştırdım.Uygunda olsun istiyorum açıkçası.İnstgramda İnda çikolata ve Mellon cikolata var.Bu sayfalardan satin alip memnun kalan var mi?
Asuala Kbroz ben melondan aldım evet geç geliyor ama zaten 15 iç günü diye söylediler sipariş verirken ona göre sipariş verdim eksiksiz fotoğrafta ki gibi 250 tl ye aldım bende 100 adedi tadı öyle çok güzel diyemem normal bi cikolata fiyat performans yani
tugcesakzci Kbroz ben de araştırma içerisindeyim burada yorumlarda okuduğum kadarınile indaya yaptırıp memnun kalan çok çok fazla kişi var
Kbroz EvrimAnac İnda 95adet cikolata kargo dahil 280TL,Mellon 100adet kargo dahil 250TL kolonya şişesi İnda hediye ediyor.Mellon 9TL dedi.Fiyat farki az ama Mellon çikolata icin kötü yorum gördüm gec geldi yollamadilar hala vs kararsiz kaldim.
EvrimAnac Kbroz bende sipariş verirsem inda dan vereceğim hediyeliği de oradan alacağım sizde mi 95 adet düşünüyorsunuz
Kbroz İnda çikolata sayfasina kargo neden 60TL diğer sayfalarda daha uygun yazdim ve üslup çok kötüydü.Şuan karar verdim sanirim.Mellondan alacağım bende. Ayni agirlikta iki ürün evet kendileri belirlemiyor kargo ücretini ama belki uzerine ekliyor.Müşteri memnuniyeti yok o sayfada👎🏻
Asuala EvrimAnac o zaman normal melon da da kapıda ödeme olunca öyle oluyo eğer eft havale yaparsanız kargo uygun oluyo be öyle yaptım güvendim yani sorunda yaşamadım ama geç geliyo acelemiz varsa hiç ordan almayın 18 günde geldi elime