Tubiiii Izm123 kesinlikle aynı şeyleri bende yaşıyorum cnm dün gece sancım vardı sabah kalktığım da ilk zaman biraz ağrım oldu sonrasında hiçbirşey yok ... düzenli sancı gelmeyecek galiba umudumu kesmeye başladım artık
Denizkum Izm123 bol bol yürü ben doğumdan önce neredeyse 2 saat yürüdüm 5cm açılma ile hastaneye gitmiştim
Tubiiii Izm123 açılma olmayınca insan boşuna sancı çekiyomuş gibi hissediyor . Dün gece bende çok umutlanmıştım ama malesef sabah sancı felan kalmadı ....
Izm123 Tubiiii beklicrm artik sancilsr düzenli gelmediği sürece gitmicem surekli gidiyo geri gonderiyo
Denizkum Izm123 evin içinde yürüyün inanılmaz iyi geliyor yürümek için fırsatını yaratın açılma kolay oluyor
Ssseval deletedmom351 nişanım geldi açılmam vardı ama suda sancıda gelmedi doktorda suni ile doğumu başlatmıştı ilm doğumumda
Ssseval Izm123 çok meraklılar aslında parmakla bakmaya sizin ki niye bakmadı acaba, benim bildiğimde böyle ama . Birdahaki gidişinde sor nasıl anlıyomuş
Izm123 Ssseval her gittigimde baska doktor bakiyo onceki gittigimde parmakla ölcmustu acilman yok demisti bi hic bakmadan yok dedi pek inanamadim bende
Ssseval Izm123 devlet hastanesine mi gidiyosun , bende bilemedim ama bakmak istememiş gibi sanki, sorumsuz bi dpktara denk gelmişsin
Izm123 Ssseval gataya gidiyorum😒 simdide siddetli adet agrisi gibi agrim geliyo sürekli acilmam mi var acaba yada doğum sancilari boylemi basliyor
Ssseval Izm123 bikere başka bi acile git istersen orda bakarlar☺️ Doğumunu yine gataya gidersin , doğumun başlıyoda olabilir yada yakındır