1017 Merhaba aranızda progestan kullanan varmi bu benim üçüncü gebeligim 6+3 haftalik hamileyim ilkini düşük yaptım ama 2. Gebeligim de şükürler olsun oğlum oldu şuan 6 yaşında geçen hafta lekelenmem oldu doktora gittik Protestan verdi fitil olarak kullan dedi kullanıyorum ama ayıptır söylemesi geri akıyor başına böle bisey genel oldumu teşekkürler
teacher-mom21 1017 yeterli olan emiliyor geri kalanı atılıyor benim de hep öyle bazen tamamen çıktığı dahi oluyor bazen akmıyor
miniklerinannesii00 1017 bende hep kullandım aslında yeterli olanı alıyor fazlasını vücut dışarı atıyor normalmiş öyle olması.
Fts123 1017 ben ağızdan alıyorum daha iyi oluyir gibi hissediyorum öyle olunca tabi yan etkisi oluyor ama razıyım ona
B7710 Bende bir kutu kullanmıştım ağızdan da alabilirsin fitil olarak ta kullanabilirsin demişti doktor ben gece yatarken fitil olarak kullandım vücut alıyor zaten onu
ekiniko bende kullandım ilk gebeliğim, 10. haftadayım hala kullanıyorum. evet alması normal koyduktan sonra bi 10-15 dk yat, bir de çamaşırına sık değiştirmek kaydile ped koy 🥲
Elifttk 1017 11 haftada kanamam olmuştu progestan başlamıştı doktor yumuşak kapsül olandan vücud fazlasını atarmış zaten afedersınız bnımde ole çamaşırım batıyordu sankı altıma kaçırmışım gün oluyordu
kplmn 1017 merhaba ben gece yatarken kullanıyorum fitil olarak daha iyi oluyor gündüz alacaksanız da bir yarım saat yatarsınız çok akmaz diye düşünüyorum geçmiş olsun
asell13 1017 bende de sürekli akıyor çamaşırım dk başı batıyor diye içiyorum 🤷♀️ Sadece aşırı derece de baş dönmesi ve uyku yapar drn fitil demişse fitille devam et
Brcshnyvz 1017 Haftada kanamam olunca doktorum verdi, ağız yoluyla kullanabilirsin fitil olarak kullanınca akarsa rahatsız olursun demişti.
1017 Herkese çok teşekkür ederim oğlumda da kullanmıştım ben ama ağızdan almıştım o zaman ama fitil olarakda kullanabilirsin demişti ondan kısa bir süre önce düşük yaptığım için çok korkuyordum oyuzdn tum yan etkileri karsi agizdan alicam demistim 🙄 çalışıyordumda birde hep uyku halindeydim bu sefer fitil olarak kullanıyorum akıntı olunca bir tedirgin oldum tekrardan çok teşekkür ederim herkese