Arzuanne Tazeanneee11 her bebeğin farklı oluyor kimo çok uyur kimin uyku rutini vardır sabah uyur gece uyanır mesela kimi hiç hareket etmez kimi erken kimi geç hareket eder yani değişiyor doktora söylerseniz daha iyi bilir benimkinin hiç saati yok sizinki de büyük ihtimalle ya çok uyuyor ya da bu haftadan sonra hareketli olcak
Sedefkitir12- _Hulya7106 uzandığım zaman genel de hissediyorum otururken falan bazen niyetlerini dayıyı birden ayy diyorum 😅😅😅ama ben hareket halindeyken öyle hissetmiyorum
_Hulya7106 Aysegularikan bende 21+3 çok aman aman hissetmıyorum belirli zamanlarda gibi daha haraketli olduğu zamanları hatırlıyorum ama şuanlarda o kadar değil belki bu haftalarda normaldir 🤷🏼♀️sırt üstü yattığım zaman daha çok hissediyorum
QueenMother _Hulya7106 20 haftalık hamileyim 4. Genelde sırt üstü yatınca sabahları çok hissediyorum artık iyce hareketlendi
_Hulya7106 QueenMother QueenMother maşallah sağlıkla gelsin benim ilk gebeliğim her saat hissetmiyorum bende sadece karnım doyunca sırt üstü yattığımda daha çok bide biraz akşamları hissediyorum 21+3
liyaveannesi _Hulya7106 21+1 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim. 18 den beri pıt pıt hissediyorum. 21.haftaya girdiğimizde gün içinde de daha sert ve ara ara hissediyorum vuruşlarını içimde kaymalarını.
_Hulya7106 liyaveannesi bende senin gibiyim ilk gebeliğim 18 den beri pıt pıt atmalarıyla başladı hersey sağlıkla gelsinler inşallah
liyaveannesi _Hulya7106 Sen alt karnında yani kasık bölgende mi hissediyorsun şu an yoksa bazen göbeğine doğru da hissediyor musun
_Hulya7106 liyaveannesi bazen karnımın altında oluyor bazen göbek deliğinin orda oynuyor bazen kasıkta değişiyor sürekli benim
Esra_4774 Sedefkitir12- Sen eşini ise gönderebiliyor musun? Bu gebelikte ben uyanamiyordum da eşimin gittigini bile hissetmiyorum ki oda anlayışlı yani anlıyor diye düşünüyorum çok sağolsun 😴
Sedefkitir12- Esra_4774 alarm sesini duyuyorum kalkıyorum sabah namazını kılıyorum uykum zaten hafif ama öyle kahvaltı hazırlama vs olmuyo
Esra_4774 _Hulya7106 21+4 günlüğüm zor geçiyor ya hareketlerini hissettiğimde moralim biraz olsun iyileşiyor 🤲🥲
_Hulya7106 Esra_4774 aynen. Bende hissetmedıgım zaman tedirgin hissedince rahatlıyorum uykuda zorlanıyorum baskıdan ağrı yapıyor tuvalet deseniz bitiriyor beni sağ saglim gelselerdi bi
asennaa 21+3üm, ilk gebeliğim. Özellikle akşamları şok hareketli oluyor, pıt pıt hareketlerini hissediyorum sürekli:) gün içinde de ara ara oluyor
Esra_4774 _Hulya7106 çok şükür valla canım tuvalet saatte bir bazen yarım saatte bir gece acikmasi sağ sol yüz üstü uyumayı çok özlediğimi fark ettim 🥲
Esra_4774 Sedefkitir12- benimkisi kahvaltiyi iş yerinde yapıyor ben hiç hissetmiyorum üstümü bazen örtüyor uyanıyorum uyu diyor çoğu kez öpüp gidiyor