KIME Melikekar123 benim 32.haftada sancım geldi ilaçlarla doktor karnımda 37+5e kadar tuttu. İçini ferah tut geçmiş olsun
Mercimeek MommyLeyla çok şükür bende rahatladım inan şuan idrar yolu enfeksiyonu da aynı oluyormuş galiba tam emin değilim
MommyLeyla Mercimeek Evet çok üst düzey bi enfeksiyon değilmiş çok şükür çok başında henüz dedi ama büyüme ağrılarıyla birleşince rahatsız etti demek ki. Allahım kimseyi korktuğuna uğratmasın çok zor valla şüphede kalıp beklemek
1deliannee hkke5667 Benim de kafam nidicardı bıraktırdıkları için karışıyor. Bir çok arkadaşım 36-37 ye kadar kullanmış. Benim doktorumda 34 de bıraktırdı. Bende gittim eczaneden aldım bir kutu 36 ya iyice bi yaklaşayım sonra bırakayım diye düşünüyorum. Ben diğer oğlumu 35+2 de doğum yaptım küvezde kaldı çok stresli ve zor zamanlardı. Doktorlar 34 den sonra doğsada birşey olmaz diyor ama annenin çekeceklerinden habersizler.
hkke5667 1deliannee 35+2de normal mi yaptınız sezaryen mi? Nidicardı çok kullanmanı istemiyorum dedi doktor çünkü tansiyonu düşürüyomuş yanakları kızartıyomuş ve çarpıntı yapıyormuş ki bende hepsini yaptı.
ozlem123tksz Ağrıları tarif eder misiniz ben anlamıyorum sol tarafımda bebek toplandıkca canımı alır gibi ağrı oluyor sonra belime filan vuruyor bacaklarım cok kötü ayağa kalkınca yürümekte zorlanıyorum hastaneye gitmem gerekiyor mu yoksa normal mi
hkke5667 ozlem123tksz bence siz hastaneye gidin benim sağ taraftaki 5-10 dakikada bir olan toplanmalar için hemen çağırmıştı doktor
1deliannee hkke5667 Evet normal doğum yaptım. Benim doktorum da 34 de bırak dedi. Şuan 34+3 üm. Bu hafta bırakacağım bakalım sağlıkla vaktinde doğarlar inşallah 🙏
hkke5667 1deliannee inşallah, bugün gittim ben de aşağıya basısı var 34+6yım. Progestan fitili de yarın son kullanacağım sonra durdurmaya gerek yok bidaha dedi doktor bugün
1deliannee hkke5667 Ya benden de doktorum nidilatı kesti bende 34+4 üm. Bence kesmemeliydi ya en azından 36 yı görseydik. Kafam çok karışık
hkke5667 1deliannee evet ben de 35im progestan da bugün sondu an itibariyle bişey kullanmıyorum bekliyoruz heralde, nidicard kullandırmak istemedi benim doktorum da, yan etkilerinden dolayı