Tugces27 Kızlar bugün doktora gittim 6 haftalık hamileyim mide bulantısı için 4 paket ilaç yazdı doktor ve gece uyurken 2 tane içmemi söyledi aç karın. İki tane fazla değil mi sizce neden bir tane değil?
Ebru-29 Tugces27 prilam sanırım ilaç. İçeriği temiz ve bitkisel bir ilaç ve bu şekilde kullanılıyor. Şu doktorları lütfen bu kadar sorgulamayın fazla bulsa 2 tane vermez zaten
Sonayclk-61 Tugces27 ben başlarda 1 tane içtim ama etki etmedi gibi bişey şimdi 2 ye geçtim şükür yemek yiyorum
Fatmagll Tugces27 prilam ise bende 6 haftalıktan itibaren kullandım hatta günde 4 tane içiyordum şuanlarda hafifledi 19 hafta olduk ama hala 2 tane içiyorum zararsız ilaç doktorum kullanımı bana bırakmıştı
gizoligizo Tugces27 Ben 38.haftadayım ve hiç bırakamadım hala içiyorum her gece 2 tane. Kesilmedi bulantım o yüzden devam yani hiç korkma 2 tane iç hamileler için özel olarak üretilen bir ilaç o için rahat olsun. Kolay ve sorunsuz bir hamilelik diliyorum sana. 🙏🏻
hasretsisman Tugces27 prilam galiba ilacınız gece iki tane alın eğer gün içinde kusmanız ve mide bulantınız yoksa gece iki tane ile kalın eğer varsa sabah da alın ben 8 aylık hamileyim ve hala kullanıyorum merak etmeyin doktorunuz sizin için en iyisini biliyordur :)❤️