Bekaske Dün nişanım geldi ondan önceki gün kontrolde 2-3 cm açıklık var demişti kasılmam oluyor ama düzenli ve çok şiddetli degil doğum tamamen ne zmaan başlar sizce kasıklarım cok agrıyor😧
kusay1811 Bekaske aynı şey başıma geldi kontrolde 3 cm açıklık vardı akşamı nişanım geldi 3 gün sonra doğum yaptım
Bekaske mhrmom ay inşallah cünkü düzenli degil ama 33 haftadan beri sürekli sancım var erken doğum riskiyle hastanede yattım 37+1 suan kilosu boyu iyi ve ciğer geliştirici de yapılmıştı zaten
Gamzegkhnn Nişan nasıl bir renk olarak geldi genelde sizlerle? Galiba bugün benim geldi emin olamıyorum size danışayım dedim @
Bekaske Gamzegkhnn bende kahverengi gelmeye basladi sonrasında sarı sümüksü bi yapıda geldi içerisinde kahverengi lekeler de vardi
Gamzegkhnn Bekaske zaten akıntım var aylardır benim ama bu gelen sapsarı parça gibi sümük gibi birşey nişan olabilir mi acaba bilemedim.
Bekaske Gamzegkhnn evet sümük gibi gelmeye devam etti bende sonrasında az başlayıp sonra tamamı gelebilirmiş
Bekaske kusay1811 sonrasında sancınız mı geldi suyunuz mu benim hala sancılarım var ama düzenli değil 🥹
kusay1811 Bekaske 2 3 gün yalancı sancım oldu kontrole gittim 5 cm açıklık vardı doktorum bugün doğurturuz dedi doğumhaneye çıkana kadar yavaş yavaş sancılarım başladı