MOMTHEMOM 6+6 da doktora gttim kese var yolk kesesi var ama kalp atısı duyulmadı vajinal usg ile de baktı yine duyulamadı. yarın tekrar cagırdı yarın 7+3 olacak ama zaman gecmek bilmiyor. Kese 17 mm . Doktorum kesenn 20 mm olmasına kadar beklenir dedi günde 1 mm büyüyormus kese. Eger bilginiz veya deneyiminz varsa bu konu icin bir sey söylermisiniz🙁
Ftmblnt MOMTHEMOM canım ben de 5+5 haftalık gittim kese boyu 19mm dedi. Kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı yani 7+5 te endişelenme herşey yolundadır. Allah’ın izniyle ❤️❤️
EmraheydaBier MOMTHEMOM benim kese 19mm 2 gün önce gittiğim de 1 hafta sonra gel dedi kalp atışı yok die 25mm ye kadar beklenilir die biliyorum ama şuan kafamda soru işaretleri😳
Esraburhnkulu MOMTHEMOM daha geçen hafta duyduk 4 haftalıkken yani.. bazıları 6 bazıları 7 veya 8 de duyuluyor
EmraheydaBier MOMTHEMOM 7+1 de baktılar canım bana kese var ama boş kalp atışı içün biraz daha bekleyebiliriz dedi
Kubra36 Benimki 7+1 ken gittiğimde kalbi atıyordu 🥰 suan 9+1 im kabızlık dışında sorunum yok Ama herkesin aynı olmuyor canım sabırlı ol biraz
Selvidaglar Ben dün gittim doktora 6+4 teydim dün duyuldu çok şükür Allah herkese nasip etsin kızlar. Yalnız doktorum 1 ay sonraya randevu verdi bi dahaki için çok uzun değil mi ya okadar sure ya bisiy olursa diye endiseleniyorum var mı bu konuda fikri olan
Mir90 Selvidaglar canım sen 1 ay bekleme 2 hafta sonra al randevunu gıt 🙂 doktor dedı diye beklemek zorunda değilsin 😊
Esraburhnkulu Selvidaglar karından duyuldu .. doktor gelenler 5 6 7 veya 8 de bile duyuluyor dedi yani endişelenme
Selvidaglar Mir90 Mir90 tesekkürler canım sizlerde de böyle mi oluyor gereksiz evhamlı mıyım diye merak ettim doğrusu 🙈