mrv2505 Kızlar bir şey sorucam diyelim ki bebeğime bı şey oldu ( kalp atışı durdu vesaire) o zaman mutlaka kanamam olur değil mi bir şey olduğunu anlar miyim ?
naneliseker_ mrv2505 öyle şeyler düşünmeyin:) belirti verir vermez değişen bir durum ❤️ Allah korusun tabi..
mrv2505 Edaemkl ya benim bu 3. Gebeliğim. Birini 13 haftalıkken kaybettim diğeri de boş gebelikti. Biraz korkuyorum sürekli acaba bı şey oldu mu diye düşünüyorum ister istemez. Kendimi bı sıkıntı olsa kanamam olur heralde diye telkin ediyorum onun için sordum..
Busra221 mrv2505 bazen bende merak ediyorum ve kötü düşünüyorum 🥹🥹 ama belirtli olmadanda vefat olabiliyor. Tanıdığım kontorl de öğrendi bebeğinin kalbinin durduğunu
Sergul1425 mrv2505 bnm de kalbi durmuştu ama kanama falan olmadı tabi bnde aşırı halsizlik iştahsızlık oluştu yüzümde sivilceler çıktı şüphelendim erken gittim kontrole
_Tazeanne Öyle düşünmeyin evet kolay değil bende hala öyleyim bir hafta geç görünce hemen kanama talip ediyorum var mı olacak mı bişey oldu mu diye Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin annelik iç güdüsü işte
Sergul1425 mrv2505 ama hamileliğin bu döneminde iştahsızlık olabiliyor herseyi kötü düşünme lütfen içiniz rahat etsin diye doktora gidin isterseniz
Derya3628292 mrv2505 canım kanama şiddetli ağrı vs tamam ama sivilcelenme iştahsızlık hamilelik döneminde olabilecek gayet doğal ve normal şeyler sana tavsiyem maddi durumun iyise bir tane doopler cihazı edinmen hem sen iyi hissedersin hem boşuna bebişi strese sokmamış olursun ☺️
mrv2505 hayalim35 ya çok şükür hiç bı şeyim yok sadece yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi biraz sivilcelendim o da progestan ve kan sulandırıcı kullanıyorum belki ondandır dedim ama bilemedim
Burcu__0506 mrv2505 böyle şeyler düşünme kuzum ya bebeğin iyi ve sağ salim sağlıklıca kucagına alacaksın inşallah 🤲
Burcu__0506 mrv2505 ağrım var canım ya yatıyorum , sen böyle şeyler düşünme tmm mı bak annesi bebeğin etkilenmesin stres yapma kendine dua et sadece Sağlıcakla alırsın kucagına
tugcesakzci mrv2505 belirti oladabilir, olmayada bilir maalesef. Çoğu gebe bir sonraki kontrole gittiğinde öğreniyor. Çok tedirgin olduğunda sağlık ocağına git onlar dinletirler. Ama kendini böyle strese sokma iyi düşün iyi olsun stres iyi değil bebek için
Bburrcu mrv2505 allah korusun tabı ama sekız aylık bebegım öldü karnımda ne sancım ne kanamam hıc bıseyım yoktu ne kadar doğru bilmiyorum doktor bırhafta olmuş kalbı durmuş bebegınızın dıye soyledı kontrole dıye gıttım öldügünü öyle ogrendım
moms3514 Bburrcu peki hareket 1 hafta boyunca belirti vermedi mi yani kıpırdamamasından anlaşılmıyor mu