Aysecskn Kızlar oğlumda mide yanması bulantı uyku hali çok fazlaydı şuan 9 haftalık olduk şükürler olsun bel ağrısı dışında belirti yok acaba cinsiyet farklı olunca belirtilerde mi farklı oluyor yoksa alakası yok mu tecrübeli anneler bilgi verebilir mi ?
Kub7a Aysecskn ben oğlumda karnım büyümese hiç hamile olduğumu bilmezdim o kadar rahat geçti 4 yaşında şimdi bende 9 haftalık hamileyim ve bunda mide bulantısı uyku hali vs. Ne ararsan var yani oğlumda yaşamadıklarım bunda acısı çıkıyor 😂
Nesfur41 Aysecskn Bizlerde ablamlar annem teyzemler kızlar hep dokundu erkekler dokunmadı benim de kızım olucak inşallah felaket dokundu valla
[silindi] Aysecskn Çoğu kişi belirtiler farklı olsa da cinsiyet aynı olabiliyor derler. Kızıma gebeyken 4 aya kadar midem bulanıyor ve çok uykum vardı Şuan 9+6 haftalığız hiç hamile gibi değilim uyku bile basmıyor. cinsiyeti bilmiyorum ama öğrenince yazarım buraya 🙂
Aysecskn Kub7a ikinciyi kötü atlatmak daha zor bir tane de çocuk olunca Allah yardımcın olsun inşallah çabuk geçer
cokbilmismom Alakası yok 😊 9. Haftama kadar benimde kaşık ağrısı ve kalça ağrısı dışında hiç bir belirtim yoktu ben diyordum ne guzel hep böyle geçecek ama nerdeee bir başladı tam başladı 😂 prilamla ayakta duruyorum 🤦🏼♀️
Aysecskn cokbilmismom ilk gebelikte şikayetler erken başlayınca bunda da öyle olacak diye korktum ama hala başlamadı inşallah başlamaz sizinle hemen geçsin inşallah 😇
Edaa01 Aysecskn bilmiyorum cnm bende oglumda cok kötüydüm 4 aya kadar mide bulantısı kusma cektim şimdiki hamileligimde baş agrısı var başka bs yok cok iyi şükür oglumda yaşadıklarımı bu hamileligimde yaşamıyorum🥰
Aysecskn Edaa01 çok şükür benimde bel ağrısı sadece, evde bir çocuk varken hamileliğin kolay olması en büyük şükür sebebi
Ceremua Aysecskn doktorlarda şu şekil söylüyor her gebelik birbirinden farklıdır, ilk kızımda hiç belirtim bişeyim yoktu. Şimdi ikinciye hamileyim kız bebişim 5 ay boyunca istifra ettim 9 kg verdim yani cinsiyetle alakası yok her gebelik birbirinden farklı oluyor
Aysecskn Ceremua tecrübeyle sabit şuan, demekki cinsiyet için hayal kurmamalıyım 😅 hayırlısı olsun sağlıkla doğsun bebişler
Serendipity16 Aysecskn bana bulantı olmazsa erkek olur dediler cidden erkek şu an 15. Haftamdayım tabi doktor doğru tahmin yaptıysa bi de erkekse bel ağrısı çok olur derler benim belim de çok ağrıyor
Aysecskn Serendipity16 benim ilk gebeliğimde bulantım mide ekşimesi uyku hali oldu oğlum oldu kişiden kişiye değişiyor sanırım