Yasemin1995 MerhBa arkadaslar yakin zaman da 2 kisi cevemden etlik şehir has. De dogum yapti . Ben 5 sene önce zübeydede doğum yapmiştim . Ama sizce hangisi daha iyidir . Birde suda doğum olayı varmış şehir has. Neye göre suda doğuma aliyorlar bilenler varmı ?
Bburrcu Yasemin1995 valla ikiside insan canını hıce sayan hıc gıdılecek Boyer değil kendı adıma kendi yasadıklarıma göre cevap veriyorum şansa beğenen de vardır ama bence ıkısıde berbat
Berna9097 Yasemin1995 ben bilkente gidiyorum şuana kadr memnun kaldım öneririm ulaş çali doktorum hatta devamlı ona alıyorum randevuyu
BhrRzgr_06 Yasemin1995 Etlik Zübeyde hanım da insan gibi davranmiyorlar burunlarindan kıl aldirmiyorlar rezil bir yer Etlik Şehir hastanesine gidiyorum ben ama normal gebelik bölümü değil perinatoloji takipliyim gayet iyi muayene ediyorlar uzman görüşü alıyorlar.2 gün önce de serklaj operasyonu oldum başarılı bir şekilde geçti süreçte herkes ilgili bilgi vericiydi odalar beklediğimden temizdi.
Yasemin1995 Bburrcu siz Ne önerirsiniz ? Bir sekilde mecbur hastaneye gidilecek . Acikcasi ben ilk dogimda gataya gidip kavga ettim oradan zübeydeye gectim ikisindede cok memnun degilim ama dogum doktoru zubeydedeki cok iyiydi bebek kontrolleride cok iyiydi herseyine bakilmisdi 2 saate bir kontrol vardi . Birde şehir has.ne yogunluk dondügü icin zübeyde cok tenhalaşmiş bu tenhalik şansıma yararmi diye düsünüyorum açikcası
Berna9097 Tugce_gokalp evet bende 6 aydır onunlayım ama bu hafta ve önümüzdeki haftalarda jinekolojiye geçicem galiba dedi o yüzden ben önümüzdeki haftadaki kontrolüm için baktım bulamadım yok randevusu
Yasemin1995 BhrRzgr_06 zübeyde hanımın gercekden sanci odası ekibi ve temizlik görevlilere tam sikayet etmelik o konuda size katiliyorum .
melikemstf Yasemin1995 ben geçen sene dış gebelikten Zübeyde hanımda yattım 10 gün. hastane biraz eski odalar 5 kişilikti o yüzden şuan Etlik şehir Hastanesi’ne gidiyorum tertemiz doktorlardanda memnunum inşallah doğumdada memnun kalırım 🥰
Yasemin1995 melikemstf şehir has. Odalar tek kisilikmis sanci ve dogumu ayni odada gecitiyomussun refakatciyede izin varmis. Zübeydede sanci odasi en az 6 kisilikdi dogum odasina baska odaya gidiyodun . Dogum snrasi gozlem ve normal olmak uzere 2 oda degistirmisdik ve hep en az 6 8 kisilikdi . Refakatcide yoktu .sanci odasi ekibi ve temizlik gorevlileri cok kou davraniyolardi . Şehir has. De öyle degil deniyor ama ne kadr cok görüs alirsam okadar iyidir .