Merversin Kızlar iyi akşamlar Şuan 17+4 haftalık hamileyim. Perinotolojiye randevu aldım ama baya fazla geldi muayene ücreti devlete gideyim diye düşündüm bilemedim sizce 4 boyutlu ultrason şart mı. 2 tarama testi de temiz çıktı fikilerinize ihtiyacım var
Mlksezr Merversin yaptırmanızı tavsiye ederim imkanınız varsa zorlayın iyi bir doktora yaptırın hatta. Ben tıp fakültesinde prof yaptırıyorum biraz daha pahalı oluyor ama güvendiğim bir doktor. Daha önceki gebeliğimde kimsenin görmediği sorunu gördü. Detaylı organ taraması bence çok önemli
Dmndmn Bence şart çünkü detaylıda ayrıntılı inceleme oluyor iç organlarına kadar.Ben Balıkesir Üniversite araştırma hastanesine gittim 427 tl ödedim.Sizde gidebilirsiniz bulundugunuz yerde 😊
Semanurkavak26 Mlsnr hastane değil özel radyolojicinin yeri Eskişehir giden tanıdığım var onlar sayesinde aldım doktor riskli gebelik olmadığı için perinatoloji demedi onlar da 1300 1400 tl söylüyor bizim Eskişehir de
Mlsnr Merversin bende devlete randevu almaya çalıştım ama mumkun degil randevu dusurmek yarin soyleyecegim dr uma eger illa yaptir derse yaptiricam mecbur ist anadolu yakasi 1700 den aşagı yapana rastlamadim özeldede daha uyguna yaptiran varsa söylerse cok iyi olur
gzdehlal-36 Merversin hiçbir şeyi yaptırmayın detaylıyı yaptırın bebeğin damarları organları kemik beyin yapısı aklınıza gelen her şeyi ince ince inceleniyor en önemlisi bu
Semanurkavak26 Mlsnr tabi İstanbul daha pahalıdır. Bizim 1300 nakit 1400 kart diyor çoğu. Ama benim üçlü tarama da yapıldı doktor o yüzden radyoloji uzmanı görse yeter demişti onlar bi tık daha uygun yapıyor
tugcesakzci Merversin detaylı ve ikili tarama testi aynı şey değildir. Bebeğinizin ayak parmaklarına kadar falan sayılıyor çoğu problem detaylı ultrasonda ortaya çıkıyor. Devletten randevu almanız biraz zor ben 21. Hafta için 14. Haftamda randevu almıştım temmuzdan ekime gün vermişlerdi.
Merversin Merversin tugcesakzci tugcesakzci devlet için geç kaldım galiba yine de yarın bı bakicam var mı randevu
Emanetimmm Merversin Zeynep Kamil de MHRS sayfasına gelince poliklinik seçimini antenatal polikliniği olarak seçip bakmak gerekiyormuş detaylı ultrasonu perinatoloji sadece risklilere baktığı için antenatal den almak gerekiyormuş normal gebede ben alamadım ama arayıp bu branşı araştırabilirsiniz yahut netten bakabilirsiniz
Emanetimmm Merversin Benim dediğim sistem Zeynep Kamil için geçerli diğer devlet hastaneleri farklı poliklinik çıkabilir
tugcesakzci Merversin yine bi şansını dene önce normal kadın doğuma al direkt perinatolojiye alamazsın devlette kadın doğum uzmanından yeşil alan açmasını iste