Gmsbahar Kizlar sonunda bende dogurdum . Kendimi yeyip duruyordum niye gelmiyor diye sonunda geldi minik oglusum 👼neyse sabah 6da sancim gelmeye basladi normal adet agrisi gibi degil sanki tuvalet ihtiyaci gibi bi agri oluyor giriyor cikiyor boyle sabah 8e kadar 10 dakkada bir gelmeye devam etti tabi 7ye kadar eşime demedim onu sonra kaldirdim tabi bi heyecan guzel bi duygu sanci olmasina ragmen neyse ben kaltim kahvalti hazirladim oyle 9 da hastaneye gittik 2 cm acilma var dedi nst taktilar sonra doktor eve gonderdi sancini evde cek kanaman suyun gelirse gel dediler tabi bugune kadar ne nisan ne su gelmedi bende boylelikle eve donduk aksam 6kadar sancim siklasti 5 dakkada bir girdi hafif kahverengi leke gorunce de tekrar gittik hastaneye 4cm acilma ile yatis verildi gece 11.30 kadar sanci cektim 11.30da bebisime kavustum cok guzel bi duygu allah herkese nasip etsin . Bu arada bende hep merak eder korkardim nasil dogurucam dikecekler kesecekler diye ama kesip dikme bisey degil dogurmakta bisey degil sancilar cok kotu kizlar yani benim oyleydi bide beni erkenden aldilar catala yanlis olcmuslerdi 10 cm diye aldilar catalda 6cm cikti bide suyumu patlattilar kuru sanci cektim yatakta bu yuzden zor du sancilar ama sonunda aldim kucagima allahim sana sukurler olsun.