Demetgk Bir kaç yazı okudum ama 15 haftaya kadar cinsel organları birbirine benziyormuş şişlik çıkıntısı falan sizler karşılaştınız mi
Hbsanneoluyo Demetgk 13 haftalıkken bildiğin pipisi vardı belli oluyordu 🙈😄 Ama şimdi kesin kız olarak biliyoruz cnm Cinsiyet meselesini çoook tecrübeli Bi doktor kontrol ediyorsa güven yoksa 16 haftaya kadar bekle emin olmak için☺️
Demetgk Hbsanneoluyo doktor demedi ki eşim dedi hadi hayırlı olsun bi oglun daha oluyor dedi doktorun yanında oda klitoris de olabilir net demeyelim dedi yok yok erkek dedim bende 😁 tam ayrıntılı görünüyordu sizde de önlemiydi testisleri falan vardi tek çıkıntı da değildi hani doktora dedik kordon olabilir mi orda olmaz dedi
Hbsanneoluyo Demetgk cnm bizde sadece çıkıntı vardı bence emin olmak için Bi dahaki kontrolü bekleyin☺️
Demetgk deletedmom351 bize de 13 +3 erkek gibi dedi ama çok netti yani demeden biz eşimle erkek dedik ilk oğlumda da doktor önce demistik bunda da artik tecrübeli gibi 🤣
Demetgk deletedmom351 ya okuyorum soruyordum falan olan cokmus genelde kızda yanılma olur ama erkekte de azımsanmayacak kadar var