Tunzaliee 1erkekkannesiiii koca karıların cinsiyyet tahminleri doğru çıktı mı acaba? Ben de öyle duydum😂
elifdiyorkii Tunzaliee 8 haftalığım ama sabahları çok az mide bulantım oluyor oda yemek yediğim de geçiyor henüz kusma vs olmadı mesela bu kişiden kişiye değişir bence iyi düşün iyi olsun 🤭
Serendipity16 Tunzaliee 15. Haftama girdim sadece 3 kere kustum herkeste bulantı olmuyor bende ilk zamanlar neden olmuyor diye kuruntu yapıyordum ama herkesin hamileliği aynı değil bende koku hassasiyeti tiksinme falan da olmadı
Serendipity16 1erkekkannesiiii sizinde erkek mi benimde hep çevrem erkekte bulantı olmaz dedi cidden erkek dedi doktor 😂 15. Haftamdayım bende birden başlamasın bu saatten sonra
1erkekkannesiiii Serendipity16 erkek benim çocuğum 17. Haftada birden başladı bulantı kusma doğuma kadar prilam kullanmak zorunda kaldım vallahi 2 2 içiyordum ahhh ah 😂😂 kız çocuğu olan arkadaşım ilk 1 ay çekti sonra prenses gibi takıldı valla kıskandımmm
Klcrn ikiprensannesi53 erkek mi kız mı ikisi merak ettim 😂 ben oğlumda çok rahattım şimdiki gebelikte de öyle acaba dedim erkekmi
Serendipity16 1erkekkannesiiii ay inşallah benimde gelmez rahatım şu an 😂 herkesin hamileliği farklı geçiyor işte cinsiyetle alakası yok cidden
B7710 Tunzaliee Haftadayken benimde yoktu kusmaktan korkan biriyim hep böyle devam edecek zannettim ta ki 6. Haftaya kadar 12. Haftaya kadar çok bulantım oldu ilaç bile fayda etmedi tuzlu krakermiş leblemiymiş hiç fayda etmedi sadece çikolata yedim şükür 12. Haftadan sonra bitti 18 .haftadayım şuan
Mucizem_01011 Tunzaliee benim ilk iki çocugmda bulantı vesayre olmadı çok rahattım ama bunda çok var ve baş donemsi aşıri
Tunzaliee Bu arada ben 5 haftalığım ama bu uygulamada 4 çıkıyo. Kan testimde doktorum 5 haftalıksın dedi. Uygulama biraz geride gibi. Sizde de öyle mi?