Tunzaliee 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim memelerim çok ağrıyor ama hiç bulantılarım yok. Biraz şüpheleniyorum. Normalda kaç haftadan başlıyor bulantılar? Sizde ne zaman başladı?
ikiprensannesi53 Tunzaliee 2 gebelik yaşadım 0 belirti ile doğum yaptım herkeste belirti vermez ki gebelik
Klcrn ikiprensannesi53 erkek mi kız mı ikisi merak ettim 😂 ben oğlumda çok rahattım şimdiki gebelikte de öyle acaba dedim erkekmi
Mia0121 Tunzaliee çok yeni diye şuan olmayabilir benim 10. Haftadan başladı 20. Haftaya kadar sürdü diyebilirim keşke olmasa rahat edersin 🤭
Deli_hatun_7 Tunzaliee herkesın belirtileri bir olmazki canım ne güzel işte bulantın hiç olmaz inşallah benım 7. Haftada başladı 13+4 üm hala devam ediyor ilaç kullanmasam kafamı kaldıramam inan
Adile_aksoy Deli_hatun_7 bende de aynısı oluyor ama ben 7 haftalığım parol dışında ilaç alamıyorum ama fayda etmiyor ne yapmalıyım sizce
amayinedeiyiilerledim Tunzaliee bende yok ne güzel rahat geçecek demekki dedim ama rahim büyüdükçe daha belirgin oluyor belirtiler😅 şu an 2 kilo verdim yediğimi çıkarıyorum 11+4 deyim🥲
elifdiyorkii Tunzaliee 8 haftalığım ama sabahları çok az mide bulantım oluyor oda yemek yediğim de geçiyor henüz kusma vs olmadı mesela bu kişiden kişiye değişir bence iyi düşün iyi olsun 🤭
Pinaargunes Tunzaliee merhaba benim 6+5 şuan başından beri sabahlari bi mide kazintim oluyodu gegirme vs reflu gibi ama kusma raddesine gelmedim ara ara bulanıyo çok aç kalınca arayı uzun tutunca vs ama kusmadim hiç inşallah kusmam🙏😍💖😂
MelteM2cck gizem-cbn benim gece oluyordu 😁 sabah aksine çok rahattım. Gece 9 da bi başlıyordu, kusunca rahatlıyordum
AzcikMantikliOlun Tunzaliee hamilelik herkeste farklı etkiler yaratabiliyor. Bazıları hiç mide bulantısı yaşamazken bazıları neredeyse doğuma kadar yaşayabiliyor. Sessizce dilinizi ısırıp kendinize maşallah deyin 🤣 🧿
Kelebekks1 Tunzaliee bende 5 haftalık hamileyim bende aynıyım😁 sadece yemek cok yiyorum doymuyorum birde tuvalete cok gidiyorum o kadar
gzdehlal-36 Tunzaliee ne güzel işte ben şu an 20. Haftanın sanlarındayım bir kere bile mide bulantı kusma vs yaşamadım bizimkisi prenses hamileliği ne güzel işte 😊