Harvicell ikiprensannesi53 4-5 aylık bebeğin ayağını bastıemak çok tehlikeli kimseye kulak asmayın bastıemaya çalışmayın
Gamzecanpolat ikiprensannesi53 Sen hiç takma canım onları ne biçim insanlar var ben sinir oldum burda
ikiprensannesi53 Gamzecanpolat bakalım ne olacak ayin 15 ini bekliyorum iste hem doktorumuz 6 aya yakın ek gıda için gel demişti hem ek gıda hem bu basma konusu aradan çıkar bide 1 yaşında çağırır heralde
Gamzecanpolat ikiprensannesi53 Kendini hiç üzme bebeğin daha küçük henüz adım atma zamanında değil böyle doçent doktor gibi kulaktan dolma konuşuyorlar işte
AzcikMantikliOlun ikiprensannesi53 bebeği anneden daha iyi kimse tanıyamaz. İnsanlar sadece konuşur. Çünkü zamanında onlara da konuşan cahiller olmuş. Siz madem randevu almışsınız içiniz rahat olması açısından gider gösterirsiniz aklınızda soru işareti kalmaz. Konuşanları da kulak ardı edin 🫶
ikiprensannesi53 AzcikMantikliOlun işte korkutuyorlar insan birsey biliyosa da onlar yüzünden bilemez hale geliyo
ikiprensannesi53 Melodimm diyorum ya herkes kafayı siyirtmakta Bi numara küçücük meleğe kulp takmak ne bu bebek daha 4 aylık savunmasız Bi bebek hakkında nasıl böyle konusabiliyorlar anlamıyorum
Kbrnrmrt Sonuçlarını nedenini bilemem ama bebeğin basması lazım. Sakin olun korkmayın geç yürümek sorun değil dr bi önce bi görsün.
gizem-cbn ikiprensannesi53 kız daha 4 aylık bebek yeni yeni reflekslerini kullanır ne yürümesi. takma salak salak konuşanları ben daha doğurma dan başladılar zaten bi şeyler demeye lafı sok. Hayırdır tıp okudunuz doktorsunuz da haberimiz mi yok de.