Dilekle Ayrıntılı usg de uterin arterde çentik çıktı tansiyon takibi önerdi aspirin verildi yaşayan var mı
Mammamia95 @“Dilekle”#p3042869b Dilekle selam canim benimde detayli ultrasonda sol damarda centik cikmisti. Sabah asprin icmeye basladim Protein agirlikli saglikli beslen tuzu azalt demisti Haftam suan iki gun once baktilar gecmis dedi doktor. Tansiyon sorunum yoktu hic ama tabi olabilir demisti ilerde. Bana kalirsa tuzu yok kadar azaltip protein agirlikli guzel beslenirsen ise yarar diye umuyorum. Cok kafana takmadan ilerle :) Iki damarinda mi tek damarin da mi varmis bu arada centik soylediler mi
Attoya Dilekle iki damarımda da vardı işk hamileliğimde kan sulandırıcı iğne ve asprin kullandım sağlıkla doğurdum şükür 3 yaşında şu an
Nur7536 Bende de aynı problem çıktı en son geçen hafta tansiyon ölçtürmüştüm norldi beslenmene dikkat et dedi ama ister istemez hamur işi vs yiyorum senin için ne dedi
Dilekle Nur7536 benim şimdi 22 haftalık tansiyonumu ölçüyorum düzenli umarım normal devam eder hızlı kilo aldım 10 kilo 😕 ne kadar dikkat etmemde anlamsız bir şekilde kilom artmaya devam ediyor
Nur7536 Mammamia95 senin adına çok sevindim benşmde tek damarda devlete gittim çektiği önemsemedi bile geçti mi geçmedi mi bilmiyorum aspirin kullanıyorum bende şuan pek dikkat edemiyorum ama karbonhidrat az tüketmeye çalışıyorum herşey yolundaydı 2 hafta sonra özele gidicem orda baktırıcam
Mammamia95 Gecer gecer hic merak etme. Sen doktorun ne derse onu yap canim, onun haricinde doktorum tek damarin boyle olmasi saglikli doguma kadar bile goturebilir demisti. Skma canini bence
Mammamia95 Nur7536 tuzlu da pek yeme demisti doktor bana , ilerde centikten dolayi tansiyon vs olmasin diye sanirim. Kontrole gittikten sonra buraya yazarsin ozaman 😊 Skma canini bu surecte sakin.