Hilal1407 Bu ay femare+ gonal f+çatlatma iğnesi oldum malesef yine negatif sonuç. Siz neler yapıyorsunuz
Sevvalll42 Hilal1407 bende iki aydır deniyorum adet oldum malesef dün aralığı denicez bakalım soğan suyu içicem adetim bitesiye hem içimdeki pislikleri atmış olurum hemde hamile kalabiliniyomuş bununla
YesimAykut Hilal1407 bende klomen kullandım 5 gün, çatlatma iğnesi yaptım dün inşallah aralık ayında olur beklentim aralıktan çook büyük😂 yılbaşı hediyesi olsun hepimiz için🙂🙏
Ceku00 Hilal1407 benim de yarın adet günüm testlerim negatif bu ay nasip olmadı gibi görünüyor nasip aralığa inşallah ☺️
Hilal1407 Sevvalll42 adet bitimi değil benim doktorum adetin ilk günü başlayıp 10 gün icilicek demişti bugün benimde 1 günüm yarın basliycam
Papatyadusler Sevvalll42 bende bugun adet oldum soğan suyu yapmak hormonları etkiler mi çünkü bu ay hsg oldum ben
K-1997 YesimAykut bende klomen kullandım canım pazartesi kontorlüm var büyümüş olursa vurulucam iğne adetinin kaçıncı gün vuruldun sen iğneyi
aslansmommmm Daha olmadm ama kesin olrak negatif sonucum biran once adet olup aralik ayini bekliyorm insallah 😇
Nairinoo Bende yerimi alayım burada. Bu ay daha adet olmadım ama hissiyatım gebelik yok geçen ay aşılama denedik sonuç negatif bu ay dinlendim ve tüp bebek için kan falan verdik Aralık ayında da tüp bebek deneyeceğiz 🙂 inşallah elim dolu gelirim buralara 🙃
Melk_plt00 Hilal1407 benimde 4 günüm kaldı adete ama adet olcam olmadı bu ay inşallah Aralık ayında olur🤲🏻🙏🏻
tamamdanolmuss Hilal1407 ben henüz olmadım ama kahverengi lekelerim geliyor 10 gündür regl olmayı bekliyorum ben de
Naz_37_can86 Bende bu ay deniyeceğim bakalım adetimin 7.günü inşallah tutar çünkü 21 ekimde kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğimin kalbi durmuştu çok üzülmüştüm ve hala aklımda kalp atışının sesi😭
Naz_37_can86 Papatyadusler bende varım ekim ayı beni çooook üzdü 😭 rabbim yeni yılda güzel haberler almayı nasip etsin inşallah