Aybarssmom_ Ben de hep ekşiye aşeriyordum önceleri sonra tatlı tuzlu ekşi hepsi birbirine girdi erkek 😅
Semiramis Yasemincee26 ilk hamileliğimde turşu suyu içerek turşu yiyerek geçti oğlum oldu bu hamileliğimde çikolatadan tatlıdan tiksindim ve yine kaç kavanoz turşu yedim bilmiyorum yarın belli olucak cinsiyeti bakalım bende ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi olmuyor 😂😂😂
hayalim35 Yasemincee26 tamamen hurafe bn oğlumda tabak tabak limon yedim kızım da da tatlı istedim hep bunda da tatlı aşeriyorum cinsiyetini göstermedi bu gün 19 haftalık olduk
Baahar4549 Yasemincee26 Erkek 😄 uykumdan limon diye uyanıyodum. Tatlı düşkünüyken tatlıdan tiksinmiştim.
DENIZ_55 Yasemincee26 bende turşu eski yiyordum bende kizmi acaba dedim ama oğlum şaşırttı beni oğlum olacak 😁🤣
Hasret316 Yasemincee26 erkek canım benm hamileliğim de öyle gecti turşu yedim acı çekti canım sonra tuzlu şeyler ama her hamilelik bir olmuyor genelde
Babyannesii Yasemincee26 valla benim kız ve ben hiç yemediğim kadar tatlı yiyorum hep erkek belirtileri var
Zeyasln Yasemincee26 oğlumda tatlıdan midem bulanıyordu yediğim an çıkarır dım bundada öğrenmeden önce deli gibi acı ve turşu yedim bulantılarım başladı tatlıda yiyorum ekşide henüz cinsiyet belli değil
Berna9097 Yasemincee26 ben neler aşerdim limona karşı tikim var benim ama üstüne tuz döküp yedim şimdi oğlum oluyor bence onun ekşi veya tatlıyla alakası yok 😂😂
Kajdhdh Yasemincee26 oğlumda ilk 3ay ekşi yedim sonra hep tatli hemde nasil yedim bu hamileyimde kız bebişim ama hep ekşi yedim tatliyla aram sıfır