Yasemincee26 Kızlar deli gibi ekşi aşeriyorum. Kavanoz kavanoz turşu yiyiyorum şimdi benim kızım mı olacak 🤣
Tugba-ikizler anneyimmbennn bende ılk eksı yedım sımdı sureklı tatlı yıyorum ıkızler bakalım ne olacak
Minikmucizelere Yasemincee26 tek basina tursu yemeyen ben hamileligin basinda kütür kütür yiyodum geceleri oglusum olacak😊
tugba_2365 Yasemincee26 2 hamilelikte de limon yedim tabak tabak tuzlaya tuzlaya. İkisi de kız. Ama arkadaşım da benim gibiydi, onun oğlu oldu, oğlu eksi şeyler seviyor😁
caglayaman Tqtlı çok sevmeme rağmen hiç yememiştim hep eksi bildiğiniz limonu tek yiyodum oğlum olucak :)
RezMom Yasemincee26 ben de öyleydim tatlı asla yemiyordum ki normalde çikolatasız 1 günüm geçmezdi ama bebişim erkekmiş 😂
LavinsMom Onceleri hep ekşi , simdi eksi tatli ikisinide istiyorum. Oglusum geliyor. Ama mesela limon sevmeyen ben simdi ne yersem uzerine limon sıkasım var. Cay,yemek fark etmez 🤣
Yigit_Yagiz_Moms Yasemincee26 bende ilk gebeliğimde hep turşu ve tuzlu şeyler aşerdim tatlıdan tiksindim oğlum oldu. Şimdiki de oğlan. Bunda hiçbişey aşermedim ☺️