2prensesannesiiii Özeldeki değerlerimi atıyorum 24 kasım 75.78 29 kasım bugün 708,54 iyi değil mi artış öyle bişey olsa bu şekilde olur mu artış
Elfnur 2prensesannesiiii Doktorunuz mu size mol gebelik oldugunu söyledi ? Sizmi öyle düşünüyorsunuz anlamadım ?
sehrengiz_8 2prensesannesiiii mol gebelik için kesenin de gözükmesi kese şekli vesaire çok önemli direkt Bhcg değerine göre mol gebelik tanısı konmaz kısmı mol gebelikse de patoloji sonucunda bu tanı ancak konur
mombarbie_ 2prensesannesiiii artış gayet iyi doktorunuz neden öyle bir şey söyledi anlayamadım ayrıca bu betayla kese vs göremez
Elfnur 2prensesannesiiii hımmm hgc artışını bilemem ama ultrason ile böyle dediyse o zaman baska . Dediği gibi olma ihtimali var. Sağlıklı bir gebeliğe sağlıksız diyecek hali yok sonucda. Siz içinize sinmez ise baska bir dr daha danışınırsınız hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻
sehrengiz_8 2prensesannesiiii hm ultrasonlar dedi ise iş değişir Bhcg yüksek oranda artıp kese şekli de değişikse bu tanıyı koyuyorlar
2prensesannesiiii sehrengiz_8 yarın kesin konuşursa başka dra danışacağız o da aynısını derse hayırlısı olsun kendim için korkuyorum biraz😓
2prensesannesiiii Elfnur ya ilk kimyasal dedi sonra dış gebelik dedi sonra normal gebelik bu dedi şimdi mol gebelikten şüpheleniyor 🤧 bütün gebelikleri saydı en son sevindirmişti ne güzel
2prensesannesiiii mombarbie_ vajinal baktı devletteki değerle özelde verdiğim değeri kıyasladı sonra düşük dedi ve vajinal baktı ellerini yumruk yap dedi ve kalçanın altına koy dedi kaldır biraz dedi kalçanı kaldırdım baktı baktı böyle kesecikler var dedi üzüm gebeliğine benzettim ben bunu dedi aşırı üzüldüm ve korktum 😵💫 yarın tekrar bakacak betaya eğer olumsuz konuşursa başka dra gideceğim kist olabilir mi ki
mombarbie_ 2prensesannesiiii olabilir doktorunuzu değiştirin memnun değilseniz bu betayla kese görmesi imkansiz cunki