seyma3737 Selamlarr 🌸 Doğumuma hemen hemen 1 ay kaldı ve biz hala kızımızın ismine karar veremedik yeni nesil isimleri olmasın istiyoruz bi yandan çok da eski isim de istemiyorum çok kararsız kaldık 🤭 İsim Önerilerine açığım
Birbahargunu seyma3737 Beren koydum ben anlamını da okuyunca başka isim yakıştıramadım üzerine. Yeni de değil eski de
blogmomies tugba_2365 Nil harika bir isim . Bi ara ben düşünmüştüm kızım olursa ya sadece Nil , ya Nilsu, ya da Nilperi . Nil ismi gerçekten çok güzel 🥹 Ben koyamıyorum tabi 🫣🥹
tugba_2365 blogmomies benim soyadı gilgamis destanı gibi olduğu için mecbur kısa isim arastirirken aşık olduk bu isme🥰
sevaldqn1 seyma3737 nehir, defne açelya, asya, gökçe ben bunları cok beğenmiştim nehire karar verdik🥹
mhrmom @seyma3737 kızımın ismi MİHRA çok severek koydum ismini anlamı da çok güzel ve bence çok yakışıyor bebişlere😍☺️
Gebes66 seyma3737 zehra Afra Azra Meryem Hafsa Zeynep Elif Seda Gökçe Asya benim beğendiğim isimler canım, bizimde bir ay kaldı Afra ismine karar verdik🌸
seyma3737 Beğendiğim o kadar çok isim var ki eşim çok seçici elif ismine takıldı bende onu istemiyorum isimsiz kaldık 🥺 Defne ismini beğeniyorduk kökeni yunan olduğunu öğrenince ondan da vazgeçti eşim
myworldd_ seyma3737 merhaba bence ismin kökeninden öte anlamı önemli mesela benim ilk kızımın adı Nilay şimdi ikinci kızım olacak 2-3 hafta kaldı doğumuma ona da Lara koymaya karar verdik