haziransekiz Arkadaşlar merhaba 11 haftalık hamileyim hala yüz üstü yatıyorum kalktıktan sonra da vicdan azabı duyuyorum sizce ne zamana kadar böyle yatmalıyım. Diğer türlü yatmakta çok zorlanıyorum..
ipktos haziransekiz https://youtu.be/NFikjV49Oxs canım bu video soruna güzel bir şekilde cevap vermiş izle istersen
Newmomy haziransekiz Hiç bişe olmaz şüpheniz olmasın:) 30 lu haftalardan sonra zaten yatamıyosun yatabildigin kadar yat sen rahatsan bebegin de rahat
Ayafra haziransekiz ne güzel siz şanslisiniz kizlar ben yattigim an sancim basliyor mecburi alismak zorunda kaliyorum yan yatmalara😞
Asena0307 Bende ayniyim canim farketmeden oyle yatmis oluyir uyandığımda acaba ezildimi diye korkuyla kalkiyorum 😀
Gamzeciks Mevaninannesiii ben soluma yatamiyorum ya kasiklarim aciyor. Sag tarafa yatinca rahat ediyorum acaba neden
Dimple23 Daha çok minik ezilecek bi durum yok..havuzun içinde zaten minnak kuş ...ama bacağınızın altına yastık koymaya alıştırın kendinizi en azından boşluk kalır
Dimple23 haziransekiz karnınız size sinyal verecek merak etmeyin .....içerde birileri hanımefendi lütfen yan yatarmısnız mesajı atacak :)))....yani karın büyüyğnce istesenizde yatamıyosunuz
Mevaninannesiii Gamzeciks normalde sağ taraf zararlıymış sola yatmak benek için idealmiş çok araştrdım bunu ama ben de alışmışım yüzüstü uyumayı çok zorlanıyorm mecburen sağ sol yapıyorm
haziransekiz Newmomy evet şimdi videoyu izledim de arkadaşın paylaştığını doktor da diyor rahiminiz öyle kalın ki bebeğin ezilme zarar gelme durumu söz konusu olamaz😌
Newmomy haziransekiz Aynen cnkü ben de cok arastırmıstm zamanında :) Her zaman sunu aklında tut ben iyiysem bebegmde iyi👍🏻
haziransekiz Mevaninannesiii arkadaşın gönderdiği videoyu izlersen orda sağ sol kavramının yanlış olduğunu doktor söylüyor yokmuş öyle birsey.
Ayafra haziransekiz normal diyor tatlim benimki de agrili gecen bir gebelik rahimde genisleme vs diye uzun uzadiya anlatiyor iste doktor😔
Ytugcek Ben 22 haftalık hamileyim doktor bana yuzustu ve yan yatabilirsin sadece dümdüz sırt üstü yatma dedi, ama ben rahat edemediğim için yatmıyorum yüzüstü