Ohhh be sonunda kavuştum kızıma günler geçmek bilmiyordu ama size doğum hikayemi anlatayım 27.11.2023 saat gece suları aşırı kasılmalarım vardı sonra ağrı vajina kanalıma vurdu sanki açılmam varmış gibi rahat duramıyordum. Ertesi gün sabah eşimle hastaneye geldik tam ultrasona bağlandık doktor bize acil sezeryan olacağını söyledi sebebi kordon dolanmasıymış bende bir korku bir endişe Amliyathaneye girdim 5 dk bile geçmeden bebeğimi gördüm soracak olanlara acı hissi yok doku hissi var ama gerçeği konuşmak gerekirse o ilk gün aşırı zor bir gündü yürüme vs aşırı zorlandım dikiş ağrısı + birde ameliyathane soğuk olduğu için belime böbreklerime soğuk girdi böyle kemiklerim sızlıyor sanki
Bugün de 2.günümüz kızımla kokumda uyumayı çok seviyor emdikten sonra beni annemin memesinden çekmeyin dermiş gibi 🥹♥️
Ahh çok uzun olduğunu biliyorum ama ben kısaca şunu söylemek istiyorum sabrın sonu selamettir sadece tek yapmanız gereken herşeyin hayırlısını istemek ben normal doğuma her şekil hazırdım ama böyle bir son dakika olayı yaşadım Allahım isteyen herkese nasip etsin Herkese kolay doğumlar diliyorum 🙏🏻🌸
Sorusu olan varsa bu arada (Spinal Sezeryan )Hakkında Cevaplayabilirim ♥️