Ahsksdk 1emineacarr normalde 5 üstü hamilelik diye gözükür ama sizinde çok yakın bi kaç gün bekleyip tekrar kan verebilirsiniz bence
Cinarsaitinannesi 1emineacarr hastane 5 in altinda ölçmüyor olabilir benimde ayni şekilde çıktı o ay hamile degildim
1emineacarr Ahsksdk bir arkadasım < işareti oldugu için negatif dediği beşten küçük gözüküyor falan dedi aklım karıştı. Daha dün akşam verdim sonuc bu cıktı
Cinarsaitinannesi 1emineacarr yine ayni hastanemiydi bizim buradaki sehir hastanesinde herkes negatif sonuclarda <5 seklinde sonuc almış hastanenin referans aralığı oyle diyorlar
[silindi] Ben daha önceki aylarda yaptırdığımda referans aralığı <1 yazan sonuç evrağı almıştım belki bu bilgi işine yarar
1emineacarr Cinarsaitinannesi evet aynı hastaneydi. Birde geçen hafta leke geldi adet oldum sandım ama olmamışım. Üstüne bi haftadır çok gazla akıntım geliyor
Cinarsaitinannesi 1emineacarr o zaman değerin yükselebilir bizim hastanede herkesin <5 çıkıyor daha aşağı sonuç vermiyor seninki yukselebilecek bir deger bir kac gun sonra tekrarla mutlaka
Cinarsaitinannesi 1emineacarr o gaz hamilelikte başımızın belasi zaten belki yeni yeni olusuyordur bebiş
1emineacarr Dodoveannesi Cinarsaitinannesi fazla yazacağıma gazla yazmışım. Akıntım cok demek istedim 🤭 Varsa yoksada Rabbimden ya spnuc sasırttı beni